Krzysiek669 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Czaku ogarnie organizacje, zna te rejony dobrze bmw_1 Tak btw. to wódka już się chłodzi, a 640d Mariusza już po Poorboy's Black hole i woskowaniu - Poorboy's world natty's wax red ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaku Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 na mostku to nawet 10km/h nie mam przy 50 pewnie by mnie wyrzuciło z cabrio do niedawna przez Tymową to była moja jedyna trasa do Lubina bo przez Ścinawę lepsza była ale koleiny mnie kładły na 18 calach jest już lepiej :wink: Trasa Lasowice Dębiec to jest wyzwanie Dobra to o której sie spotykamy i gdzie bo żadnych konkretów nie ma ? W Tymowej ? Ok 13.40 będę w Rudnej , możemy tam się zebrać(proponuję parking przy Dino)- tylko muszę zachaczyc o Kliszow po drodze. Ktoś we Wrocławiu się podłącza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Krzysiek, Wszystkiego Najlepszego Na Nowej Drodze Życia! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Dobra to cześć wyjeżdża o 13:40 z rudnej a ja proponuje 13:30 zbiórka na Tesco koło myjni i razem ruszymy w stronę Tymowej. Nie znam tych okolic wiec podpowiedzcie gdzie możemy sie spotkać w okolicach punktu docelowego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 3 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Sorry chlopaki ale ja odpadam. Młoda jest do 14.00 w pracy i muszę zostać z dzieciakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Sorry chlopaki ale ja odpadam.Młoda jest do 14.00 w pracy i muszę zostać z dzieciakami. Przyjedź z dzieciakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Ja lecę do Mariusza i od niego lecimy/szuramy do celu:mrgreen::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaku Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 na mostku to nawet 10km/h nie mam przy 50 pewnie by mnie wyrzuciło z cabrio do niedawna przez Tymową to była moja jedyna trasa do Lubina bo przez Ścinawę lepsza była ale koleiny mnie kładły na 18 calach jest już lepiej :wink: Dobra to o której sie spotykamy i gdzie bo żadnych konkretów nie ma ? W Tymowej ? Dobra to cześć wyjeżdża o 13:40 z rudnej a ja proponuje 13:30 zbiórka na Tesco koło myjni i razem ruszymy w stronę Tymowej. Nie znam tych okolic wiec podpowiedzcie gdzie możemy sie spotkać w okolicach punktu docelowego ? Nosz ku.wa, w Rudnej o 13.40. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Nosz ku.wa, w Rudnej o 13.40. Po co mamy jechać do rudnej skoro trzeba sie cofnąć do Tymowej ? Z resztą nieważne widzimy sie w Tymowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Ja mam z Lasowic do Tymowej kawałek doszuramy z Sebą i Pakosem może też i z Sajmonowskim od strony Ścinawy :-) Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Czaku ogarnie organizacje, zna te rejony dobrze bmw_1Tak btw. to wódka już się chłodzi, a 640d Mariusza już po Poorboy's Black hole i woskowaniu - Poorboy's world natty's wax red ;-) Na kwarc takie rzeczy? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaku Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Można na powłoki nakładać i podbijać efekt. Mam 15min obsuwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Tez mam lekka obsuwę wiec lecę bezpośrednio do stykowej. Jestem w kontakcie z Mariuszem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Bardzo ale to bardzo przepraszam ja jednak nie dotrę młodej parze życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 (edytowane) Wszystkiego Najlepszego Młodej Parze !!!!!!! :-) bo w zamieszaniu nie złożyliśmy życzeń :-) miło było spotkać ekipę z klubu przy okazji a i Para Młoda super pogodę zamówiła :party::party::party: Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane 5 Czerwca 2016 przez mariusz13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Fryzjer__ Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia :lol::lol:happy_bmwhappy_bmwbmw_1bmw_1bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Wszystkiego Najlepszego Młodej parze !!!!!!! :-) bo w zamieszaniu nie złożyliśmy życzeń :-) miło było spotkać ekipę z klubu przy okazji:-)a i para młoda super pogodę zamówiła :-)Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 no ja przepraszam, że do końca nie dotrzymałem, ale moja córa jeszcze za mało cierpliwa na takie wycieczki Wszystkiego dobrego a Seba coś chyba głodny był, że tak się po brzuszku głaskał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Ten sedan po prostu malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze życia moi drodzy:):party: Tak jak pisze Mariusz zamieszanie małe było ale co złego to nie my:mrgreen::mrgreen: Pogodę zamówiliście rewelacyjną bmw_1 Jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego i do zobaczenia na zlotach spotach itp:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 W imieniu swoim i mojej żony bardzo dziękujemy za życzenia Ekipie obecnej na orszaku również bardzo, ale to bardzo dziękujemy, było nam bardzo miło, że byliście razem z nami oraz wytrwaliście do samego końca Wszystko się udało, pogoda dopisała, było tak jak to sobie wymarzyliśmy. Jeszcze raz dziękujemy ! P.S. Czaku przekazał życzenia :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi