długi Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 1. Forest 2. Brzoza 3. CzAkSs jak czas pozwoli i nic nie wypadnie 4. mariusz13 5. Sajmonowski 6. Kamcio 7. Pakos 8. maris 9. Touras 10. sebo293 11. długi (o ile moja szoferka do pracy nie będzie musiała iść,bo ja sam mobilny nie jestem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 No ja jestem na sto procentów, nie dałem sobie żadnej służby wcisnąć. Fajnie będzie po takim czasie was zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Jeśli grafik pozwoli wpiszę się na listę w ostatniej chwili:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 ja też mam wolne i będę na 100% tylko pogodę zamówcie ładną co bym bez papy jechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Moi Drodzy, termin powoli się zbliża, w związku z tym mamy już doprecyzowane godziny, miejsca, trasy, a więc tak: 4.06.2016r. 14:00 - startuje autobus ze Ścinawy i jedzie do domu Młodego czyli do Tymowej 14:20 - planowany czas wyjazdu ode mnie do domu Panny Młodej ( Chobienia ) 15:00 - przybycie do domu Panny Młodej ( trasa: Tymowa - Chełmek Wołowski - Dziesław - Olszany - Górzyn - Naroczyce - Chobienia) 16:00 - msza ślubna w kościele pw. św. Piotra i Pawła w Chobieni przy ulicy Krzywej 8 17:30 - przejazd do Centrum Kultury w Rudnej przy ul. Wesołej 13 (trasa: Chobienia - Naroczyce - Górzyn - Olszany - Kliszów - Wądroże - Stara Rudna - Rudna) Lista zapisanych do tej pory: 1. Forest 2. Brzoza 3. CzAkSs jak czas pozwoli i nic nie wypadnie 4. mariusz13 5. Sajmonowski 6. Kamcio 7. Pakos 8. maris 9. Touras 10. sebo293 11. długi (o ile moja szoferka do pracy nie będzie musiała iść,bo ja sam mobilny nie jestem) Pogoda ? Mam nadzieję, że dopisze...obecna prognoza to 23 stopnie i słońce z chmurką :wink: W razie pytań, jestem do dyspozycji bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 jaki nr domu w Tymowej ?? od Ścinawy po której stronie ?? droga przez Dziesław i Olszany to dla mnie wyzwanie jak czegoś nie urwę to cud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 jaki nr domu w Tymowej ?? od Ścinawy po której stronie ?? droga przez Dziesław i Olszany to dla mnie wyzwanie jak czegoś nie urwę to cud 14a, po prawej jak będzie leciał od Ścinawki No właśnie rozważałem jeszcze przez Lasowice, ale chyba tak samo słaba ta droga oraz przez starą Rudną, nieco dalej, może trochę lepiej bo wpinamy się wtedy przed Górzynem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 droga przez Dziesław i Olszany to dla mnie wyzwanie jak czegoś nie urwę to cud ale czego to się nie urwie dla kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 starą Rudną, nieco dalej, może trochę lepiej bo wpinamy się wtedy przed Górzynem. wtedy chyba tylko w Tymowej jest taki tragiczny kawałek potem lepsza, nie znam tam od starej rudnej jak jest i w Naroczycach też lipa Pakos oby jak najmniej urwanych elementów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 4.06 i ja powinienem sie zjawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaku Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 jaki nr domu w Tymowej ?? od Ścinawy po której stronie ?? droga przez Dziesław i Olszany to dla mnie wyzwanie jak czegoś nie urwę to cud Panikujesz, jeszcze nigdy tam nic nie urwałem, a raz przekroczyłem nawet 50km/h na mostku Pomorska we Wrocławiu to jest wyzwanie Kto w końcu ciśnie z Wrocławia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Ile z Wrocka jedzie się do Tymowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Ja nie będę mógł niestety... Nie będzie mnie we Wro i mogę tego przełożyć. To Krzysiek669 najlepszego i udanego wesela :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 (edytowane) Lubin i okolice,może spotkanie gdzieś u nas i razem na miejsce?(na dzień dzisiejszy będziemy z Sabiną) Edytowane 29 Maja 2016 przez długi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Ile z Wrocka jedzie się do Tymowej? Na spokojnie około 1h i 15min. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Lubin i okolice,może spotkanie gdzieś u nas i razem na miejsce?(na dzień dzisiejszy będziemy z Sabiną) Może umówimy się na Tesco ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Może umówimy się na Tesco ? Jak dla mnie OK.Kwestia godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Jak dla mnie OK x2 :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 ja mam bliżej od siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Panowie to jaki plan ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Panowie to jaki plan ? Mój plan zniweczyła praca w sobotę:bag:Kur.... a tak chcieliśmy być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaku Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Dobra, bo tu jakoś słabo z organizacją 12.45 zbiórka na markecie w leśnicy - przed przejazdem po prawej stronie jadąc w stronę Lubina. Jadę przez Rudną--> Kliszow(tam wyrzucam bagaż) i dalej pod dom młodego . Nadrabiamy trochę km, ale jedziemy luksusową trasą . Piszcie pw kto chcę się do mnie podłączyć . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Jak z Rudnej to ja sie mogę zabrać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Panikujesz, jeszcze nigdy tam nic nie urwałem, a raz przekroczyłem nawet 50km/h na mostku na mostku to nawet 10km/h nie mam przy 50 pewnie by mnie wyrzuciło z cabrio do niedawna przez Tymową to była moja jedyna trasa do Lubina bo przez Ścinawę lepsza była ale koleiny mnie kładły na 18 calach jest już lepiej :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Dobra to o której sie spotykamy i gdzie bo żadnych konkretów nie ma ? W Tymowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi