Markus9292 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Witam Zastanawiam się nad zakupem Lancera X, mam dylemat co wybrać. Zastanawiam się nad BMW E39, Impreza, Lancer... Ale chciałbym w tym temacie zdobyć trochę info o Lancerze. Silnik jaki chcę to 1.8 benzyna z 2.0 trudno dostać i są droższe, buda oczywiście sedan. Miał ktoś z Was lub z Waszych znajomych to autko? Chcę info od zaufanych ludzi bo na necie wiadomo, że dużo bajek jest na temat aut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Nie lepiej zapytac na forum matasubiszi? Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Też zapytałem, ale im więcej info tym lepiej prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malfred Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Każdy będzie zachwalał swoje. Jechałeś każdym z nich?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Mitsubishi dla mnie odpada, no chyba ze EVO, z tego co piszesz to najrozsądniejsze jest e39 z dobrym benzynowym motorem, na drugim miejscu IMPERZA (pewnie mówisz o Lanosie ?) jeździłem wszystkimi i tak ja bym wybrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi