PawelDSW Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) Jak w temacie,sprzedam swoj zestaw : 1.przedni czyli 2 zaciski z jarzmami + 2 tarcze 348mm + klocki przednie . Nie pamietam firm , a nie chce strzelac. nic nie bija itp . gonie bo chce wlozyc wiekszy zestaw . 2.tylny 2 zaciski +2 tarcze zimmermann 345mm kupione jakies 3 miesiace temu + klocki hawk performance hps kupione nowe razem z tarczami Cena za kpl przedni 800 zł Cena za kpl tylny 800 zl Do negocjacji Mam tez 2 oryginalne lampy tylne do e60 przedlift w idealnym stanie-150 zl kpl Edytowane 6 Marca 2016 przez PawelDSW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Paweł wiesz jak się za to zabrać żeby pasowało do e46 ? znasz kogoś kto dorobi adaptery?i to ogarnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Paweł wiesz jak się za to zabrać żeby pasowało do e46 ? znasz kogoś kto dorobi adaptery?i to ogarnie? jakby ktoś wystawił silnik do odrzutowca to Maras też chciałby pakować w swoją rakietę hehe a Czakss musiałby się drapać w głowę jak to pomieścić może 19.03 bedzie okazja popatrzeć.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Jak w temacie,sprzedam swoj zestaw :1.przedni czyli 2 zaciski z jarzmami + 2 tarcze 348mm + klocki przednie . Nie pamietam firm , a nie chce strzelac. nic nie bija itp . gonie bo chce wlozyc wiekszy zestaw . 2.tylny 2 zaciski +2 tarcze zimmermann 345mm kupione jakies 3 miesiace temu + klocki hawk performance hps kupione nowe razem z tarczami Cena za kpl przedni 800 zł Cena za kpl tylny 800 zl Do negocjacji Mam tez 2 oryginalne lampy tylne do e60 przedlift w idealnym stanie-150 zl kpl na bmw sport można te hamulce od Pawła taniej kupić.... mam nadzieję ,że to pomyłka w druku...:wink: BMW Sport :: Zobacz temat - Paweldsw -->> E60 535D+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 bmw_4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Przemo wyczai wszystko hehe zastanawiam się czy Macierewicz już do niego dzwonił w temacie opon Dudowozu ale fakt cena inna dobrze że nie kliknąłem kup teraz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasbmw Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 na bmw sport można te hamulce od Pawła taniej kupić.... mam nadzieję ,że to pomyłka w druku...:wink:BMW Sport :: Zobacz temat - Paweldsw -->> E60 535D+ Może po prostu potaniały.Post tutaj o sprzedaży jest z 6.03 a na Sporcie z 9.03. Czasem jak komuś zależy na sprzedaży to opuszcza cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Może po prostu potaniały.Post tutaj o sprzedaży jest z 6.03 a na Sporcie z 9.03.Czasem jak komuś zależy na sprzedaży to opuszcza cenę. Dokladnie,napisalem cena do negocjacji na sporcie napisalem wczoraj ze za tyle moge oddac. jutro zakladam nowy zestaw i swoj obecny puszcze drozej na allegro jak nikt z forum nie bedzie chcial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Foty,kpl w stanie b.dobrym Tarcze przednie ATE 345mm + klocki textar Tarcze tylne Zimmermann 340 mm+ klocki jurid 0 bicia,trzepania kierownica itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi