maQoo Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Ludziki, wczoraj urwałem sobie rękę (F*CK! :evil: ) a konkretnie uchwyt od mechanizmu bocznego podnoszenia fotela pasażera, od strony drzwi. Taka mała plastikowa klamka/rączka. Pytanie: czy ktoś wie gdzie takie coś dostać i czy w ogóle jest to możliwe? Na szczęście w coupe mam taką rączkę jeszcze z drugiej strony fotela, od kierowcy i mogę go składać ale.. sami rozumiecie Please help! pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 REGULACJA FOTELA LEWY PRZÓD BMW E46 (5358083426) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ? wprawdzie w tytule napisane, że lewy, ale na zdjęciu są obie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maQoo Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 REGULACJA FOTELA LEWY PRZÓD BMW E46 (5358083426) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ?wprawdzie w tytule napisane, że lewy, ale na zdjęciu są obie No właśnie tylko to znajduję a to nie to - ja mam fotele full elektryczne. jedyna rączka jaka jest to ta do składania oparcia fotela, żeby można było usiąść z tyłu. I ten picek z boku fotela się ułamał... I nie wiem gdzie go znaleźć..:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maQoo Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Chodzi mi o to (zdjęcie z neta, teraz nie mam jak zrobić swojego) [ATTACH=CONFIG]39480[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maQoo Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 problem rozwiązany! Udało się zamówić taką rączkę w inchcape'ie za jedyne 15 złociszy! Chwała za to BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi