dawid111 Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Witam. Stoję przed wyborem, a mianowicie nie wiem co wybrać. Chciałbym zachować choć trochę komfortu i wygody podczas jazdy. Mój budżet niestety mały, bo kokosów nie zarabiam. Tylko 1000zł do wydania. Wybrałem w tym zakresie firmę MTS Technik. Wiem, że to trochę tanie rozwiązanie ale cóż zrobić Chciałbym się was zapytać czy kupić kit obniżający auto, myślałem nad -40/-20 lub gwint też MTS Technik. Co wy byście mi polecili? Widziałem, że kilka osób jeździ na mts i nie narzekają (chyba) Wkleję linki, będzie trochę łatwiej: Gwint MTS-technik + Eibach BMW E46+ Łączniki stabilizatora - BLACK GOLD EDITION SKLEP TUNING : najlepszy sklep z częściami do tuningu, filtry, halogeny, kierunkowskazy, lampy, rozpórki, produkty najwyższej jakości! BMW Seria 3 / E46 Sedan / Coupe 40/20mm 316i / 318i E46 SKLEP TUNING : najlepszy sklep z częściami do tuningu, filtry, halogeny, kierunkowskazy, lampy, rozpórki, produkty najwyższej jakości! Różnica to trochę ponad 200zł więc już sam nie wiem Mogę liczyć na wasze opinie i pomoc ? Pozdrawiam Dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Zalezy czy masz potrzebe kręcić gwintem ?? Jesli nie to laduj sprezyny vogtlanda i amory mts'a czy ta tesco. Tapnięte z Mojego NOTE 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 No właśnie straszna koza jest na serii, raz w tygodniu jeżdżę swoim autem do pracy z kompletem pasażerów. Gwint, no możesz opuścić ile chcesz, a na sprężynach obniżających to tyle ile one tylko obniżą. I już sam nie mogę się zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 To niestety nikt nie wybierze za ciebieale sory masz zamiar raz w tygodniu krecic gwintem zeby leciec do roboty i z powrotem ?? Ja tu mysle raczej zima/wiosna i jesien/zima czyli max 2 razy w roku ja podkreślam JA ze wzgledu na to gdzie mieszkam i gdzie jezdze bral bym gwint bo zimą oram po sniegu jak na srodku pasa lezy wiecej. No ale tu juz decyzja nalezy do ciebie Tapnięte z Mojego NOTE 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Haha nie, nie zamierzam raz w tygodniu kręcić gwintem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Db tuning http://tuning-online.pl/sklep/ dzwon do Marleya, on Ci podpowie co i jak. Powołaj się na Maxbimmer, dostaniesz zniżkę. Ale dzwoń! Nie ma całej oferty na stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Dzięki, napisałem maila z zapytaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Dzięki, napisałem maila z zapytaniem Ewentualnie pisz na fb https://m.facebook.com/dbtuningpl/ Tam Ci najszybciej odpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Jak chcesz jak bd we wroc prsewioze cie na moim vogtlandzie 35/20 albo u kogolwiek sie.przejedz jak bd mial okazje i przejedz sie.u kogos na gwincie i będziesz mial najlepsze porownanie ! Tapnięte z Mojego NOTE 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Jak chcesz jak bd we wroc prsewioze cie na moim vogtlandzie 35/20 albo u kogolwiek sie.przejedz jak bd mial okazje i przejedz sie.u kogos na gwincie i będziesz mial najlepsze porownanie ! Tapnięte z Mojego NOTE 3 Bardzo chętnie, ale do Wrocka mam ponad 80km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Bedzie najtchyba ze juz cie ciśnie na kupno Tapnięte z Mojego NOTE 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) Nawet i na najta ciężko przyjechać mi jak widzisz. A wie ktoś może jak z jakością tych sprężyn z zestawu obniżającego -40/-20 tył samochodu nie będzie za miękki? Edytowane 6 Marca 2016 przez dawid111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Dzien dobry. Podepne sie pod temat zeby nie smiecic. E46 318 lift, widze w ofercie sprezyny HR -35, Vogtland -40, jakies A sport czy cos tam -50/40 taki zestaw 50/40 najbardziej by mi odpowiadal, buda to sedan, czy sprezyny od coupe sie roznia? Musze kupic koniecznie do sedana? Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 W przypadku sprężyn eibacha pasowały do każdej budy, więc tu powinno być tak samo. Zwróć tylko uwagę do jakich silników są dedykowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Ja miałem sprężyny od marley a. Mt technic i nadal następny właśnie na nich lata po wro DW 100LY. A wyglądała na nich tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi