luka160 Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Witam Mam pytanie do osób odpowiedzialnych za decyzję na tym forum. Napisałem post 21.11 w odpowiedzi na sugestię o nalepkach klubowych. Pracuję w drukarni i mam mozliwośc zrobienia naklejek za "0" kasy - to chyba nie drogo, co? Lecz nikt z moderatorów nie odpowiedział-pytam dlaczego? Jeśli temat nieaktualny to nie ma sprawy. Pozdrawiam i do zobaczenia 04.12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 cześć, ja odpowiem jako "Naczelny nabijacz postów", hehehe zacytuję żeby szukać nie trzeba było: "Witam pracuje w drukarni cyfrowej i mogę wydrukować naklejki klubowe. Jesli tylko jest projekt to nie ma problemu! Jak przygotować plik? Najlepiej tiff,eps lub pdf. Bez profili kolorystycznych i kanałów alpha. Rodzielczość 360 dpi. Projekt wyślijcie do mnie na maila: lukbros@poczta.onet.pl Pozdrawiam" primo - nie pisałeś że free :evil: , secundo - uzgodniliśmy na forum klubowym, że nie będziemy nadwyrężali Twojej uprzejmości, bez urazy, na pewno mamy Cię w pamięci :mrgreen: <bmw> :mrgreen: zapraszam na spot www.maxbimmer.pl będziemy mogli pogadać :mrgreen: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 WitamMam pytanie do osób odpowiedzialnych za decyzję na tym forum. Napisałem post 21.11 w odpowiedzi na sugestię o nalepkach klubowych. Pracuję w drukarni i mam mozliwośc zrobienia naklejek za "0" kasy - to chyba nie drogo, co? Lecz nikt z moderatorów nie odpowiedział-pytam dlaczego? Jeśli temat nieaktualny to nie ma sprawy. Pozdrawiam i do zobaczenia 04.12 Nie no wszystko spoko tylko ze sprawa naklejek zajmowalismy sie juz od poczatku miesiaca wiec juz nie zmienialismy firmy ktora miala to wykonac , poza tym tak jak Piotrek wczesniej zauwazył to nic nie napisales ze za darmo , wiec moze innym razem skozystamy z twojej pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luka160 Opublikowano 30 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 ok. nie ma sprawy do zobaczenia w sobotę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 ok. nie ma sprawydo zobaczenia w sobotę Pozdrawiam czekamy :mrgreen: <bmw> :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 ok. nie ma sprawydo zobaczenia w sobotę Pozdrawiam czekamy :mrgreen: <bmw> :mrgreen: Piotrek w sobote czekamy ???? albo ja o czyms nie wiem albo spot jest w niedziele :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 jemu się pomerdało, a ja przepisałem :oops: SPOT JEST W NIEDZIELĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi