Bzzyt Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Z góry przepraszam jeśli temat był już gdzieś poruszany ale w wyszukiwarce nic nie wypluło a Google też nie daje mi jednoznacznej odpowiedzi. Pacjent E46 320Ci, zdechł most, są luzy na główce i na półosiach. Kupno nowego mostu jest po za moim zasięgiem, zostają używki. Z tego co wiem 320 ma jeszcze mała głowę, czy zatem do mostów z 1.6/1.8 idzie bez problemu zastosować połowie i wał z 320? Kwestia przełożenia mostu mnie w tej chwili nie interesuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Może nic nie znalazłeś bo w BMW nie ma mostu? Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 RealOEM.com - Part Search Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Po pierwsze to dyfer,więc brak wiadomości na ten temat, po drugie jak już koledzy zasugerowali realOEM się kłania, mając oryginalny numer części będziesz mógł namierzyć tą część Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzzyt Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 (edytowane) Bmw nie ma mostu ? A to nowina, a co ma, dwóch Niemców w bagażniku co auto pchają ? Most wcale nie musi być sztywny, tu trochę skrót myślowy bo chodzi tylko o dyferencjał, ale zdawało mi się, że tego tłumaczyć nie trzeba. Numery części są różne, to już dawno sprawdziłem, pytanie brzmiało, czy części pasują zamiennie a nie czy są takie same. Edytowane 3 Marca 2016 przez Bzzyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Bmw nie ma mostu ? A to nowina, a co ma, dwóch Niemców w bagażniku co auto pchają ? Poczytaj i dopiero potem pisz takie mądrości... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzzyt Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Poczytaj i dopiero potem pisz takie mądrości... Pozdrawiam Nie muszę czytać, znam budowę samochodu i umiem go są naprawić, chciałem tylko uzyskać potwierdzenie własnych przypuszczeń by nie wydać niepotrzebnie kilkuset złotych. Kolegą dziękuję bardzo za pomoc. Odpowiedzi na zadane pytanie nie uzyskam widać, ale tonę mądrości nie na temat tak. Temat można zamknąć. Również pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 "kolegom" - celownik, liczba mnoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi