Francuz Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Z mojej strony także OGROMNE podziękowania !!!! A z naszej strony: NIE MA ZA CO :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 (edytowane) Mega Foty , Fajna suma się nazbierała. Powodzenia w dalszej walce i samego zdrowia życzę dla małego. Edytowane 19 Marca 2016 przez hall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Przede wszystkim ,wielkie podziękowania należą się inicjatorowi uklon_bmw choć nie byłem zbyt długo, niestety zobowiązania, to cieszę się że można uczestniczyć w tak szczytnym celu wielkie podziękowania dla wszystkich przybyłych za poświęcony czas i okazane serca, zawsze można na Was liczyć a Tym co nie byli lub nie mogli się dziś stawić powiem jedno , lejcie datki bo warto pomagać:drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Jedyne czego żałuję to, że przyjechałem dopiero o 13 :bag: Organizatorzy - MEGA szacunek za ogarnięcie tematu! Michał_f - wielkie dzięki za sesyjkę, czekam na efekty :mrgreen: A teraz piwkiem po robocie - za zdrowie Olusia!!:drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Rewelacja!!!! Miło, smacznie, przesympatycznie i mocno pomocno!!!! Dziewczyny i chłopaki kolejny raz udowodniliśmy że potrafimy! Dziękuję wszystkim i każdemu z osobna za za***istą sobotę. Organizatorzy zasługują na wielką pochwałę darczyńcy zatem na podziękowania!!!! Tazunio, jak to już było niejednokrotnie napisane: Oluś musi być zdrowy!!! Więc ja jak i wszyscy trzymamy kciuki i życzymy zdrowia!!! Czołem i do następnego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 My rownież dziękujemy za za***ista sobotę. Wieczorem padlismy jak muchy, wiec wyobrażam sobie jak Czaksowie i Chackowie musieli byc wykonczeni. Wielkie ukłony i szacunek. Oby wiecej takich akcji. Zdjęcia bedą wieczorem, natomiast film jak tylko dokopię sie do komputera do obróbki filmów. (Wiem wiem Forest, z mikolajkow materiał tez jeszcze czeka ale jeszcze chwila cierpliwości ) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 wyobrażam sobie jak Czaksowie i Chackowie musieli byc wykonczeni Wymęczyło troche :drunk: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Heh wymenczeni to bylismy prawie dwoma litrami wòdy heh opijając sukces zmęczenie odczuwam heh jeszcze dzisiaj. Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Marzenka Opublikowano 20 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Naprawdę super wszystko wyszło, pogodę dopisała. Chyba zmienię branże i postawie namiot z grillem i ciastem przed Pawła warsztatem na stałe Karolina z pewnością pomoże, bo skorzystałyśmy z darmowego solarium i depilacji jaką zapewnił nam żar z grilla A tak na serio to naprawdę dzięki za super dzień i dla wszystkich głodomorków, którzy z chęcią jedli, szkoda że nie wyłoniliśmy zwycięscy największej ilości zjedzonego mięska następnym razem zorganizujemy nagrody 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 PANOWIE HEH TO PIERWSZE POSTY MOJEJ ŻONY HEHE LAJKOWAC ;P Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marta.n Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Czaks, panowie i panie Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregoryffm Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Ze swojej strony podpisuję się pod tymi wszystkimi dobrymi słowami - organizacja, atmosfera itd. - wszystko świetnie wyszło! Serdeczne dzięki. Olusiowi oczywiście zdrówka, a Tobie Tazunio i Twojej rodzince dużo siły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maQoo Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Dorzucę jeszcze od siebie kilka fotek ze zlotu Wielkie podziękowania dla organizatorów za możliwość spotkania się w tak licznym gronie i w szczytnym celu! niech moc będzie z Wami i z Olkiem! Peace! bmw_1bmw_beer [ATTACH=CONFIG]39640[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]39641[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]39642[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]39643[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]39644[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]39645[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]39646[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]39647[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]39648[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]39649[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]39650[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]39652[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]39654[/ATTACH] A tego Ziomka chyba większość zna Pozytywna mordeczka Docka i jego stary klasyk z turbo rakietą [ATTACH=CONFIG]39653[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]39651[/ATTACH] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacoBlack Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Siema Mega podziękowania dla CzAkSs-a i całej ekipy żeńsko-męskiej odpowiedzialnej za organizację zlotu uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Cel był szczytny więc jak usłyszałem jaką kwotę udało nam się zebrać to micha mi się ucieszyła Fajnie było Was wszystkich spotkać i pogadać przy tych różnych pysznościach ... :grill::gril: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Również chciałem wszystkim podziękować za ten zlot i całą jego otoczkę, niesamowita atmosfera. Wielkie wyrazy uznania dla Organizatorów uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw A tak z innej beki: poszukuję stwórcę ciasta koloru brązowego (chyba marchewkowe) ozdobionego z góry. Było pokrojone w wielkie kawałkiJeśli nie pomyliłem ciast to jego autorką była moja siostra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. michal_f Opublikowano 28 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Zlot jak najbardziej udany Sumka też ładna, co najbardziej cieszy. Nic tylko podziękować wszystkim co byli i dorzucili od siebie nawet najmniejszy grosz bmw_2 chociaż wiadomo, im więcej tych grosików tym lepiej bmw_1 Oby jak najwięcej takich akcji! I "kilka" fot ode mnie: https://www.dropbox.com/sh/jadw5rhhb7ezk9w/AAAiEhR7qVBhE-3rsZ9d0WgXa?dl=0 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szpadyzor71 Opublikowano 29 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Proszę bardzo Misie Pysie. szerować i lajkować, mamy jeszcze cały kwiecień! 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Fajny filmik. Masakrycznie żałuję, że nie mogłem być z Wami. Tego parcha z podnośnika trzeba było do grilla wrzucić :bag::bag::bag::bag::bag::bag::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Eee tam do grilla zaraz, przynajmniej w taki sposób byłeś z nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Było dobrze Seba każdy z nas ma parcha na swój sposób.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 przynajmniej ropa do grilla była 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Don Foresto wszystko było pod kontrolą śrubki chyba wszystkie dokręciliśmy w Twoim "parchie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Szkoda, że przy okazji nie zrobiliście sprzęgła :evil: Nie widziałem się z nią już 3 tygodnie. I ciągle nie wiem kiedy do mnie wróci...:crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Forest... czy wróci to nie wiem. Ewentualnie części których nikt na allegro nie kupi. Reszta powoli się sprzedaje. Na razie mamy z niej lekko ponad 3000zl, ale aukcje trwają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Na razie mamy z niej lekko ponad 3000zl, ale aukcje trwają Dolicz 800zł bo właśnie Aluski sie sprzedały:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi