viviek Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 zmieścimy się na tym placu w tyle aut ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacoBlack Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 zmieścimy się na tym placu w tyle aut ? Na placu raczej nie ale dookoła pewnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 (edytowane) Ja zabieram Pawelo i Rusha... Będziemy okolo 11.30-12.00. PS. Przywiozę kokosanki i sernik Edytowane 18 Marca 2016 przez tazunio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 zmieścimy się na tym placu w tyle aut ? Vivek przecież i tak nie będziesz siedział od 10-16 takich ludzi jest dużo tam będzie raczej rotacja poza tym jest parking na przeciwko na około 20 aut spokojnie damy rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 dodam ze plac posprzątany, auta po oddawane wiec jest pusto pogoda ładna ma być czego chcieć więcej grill+autka+my za***iste połaczenie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 czego chcieć więcej Żeby Maris kiełbasę dowiozl:dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 wszystko po dopinane karczek już się pasie chleb zamówiony na rano będzie dobrze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrtin Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Na karczek to mi już :drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 no karczku dobrego jeszcze w tym roku nie jadłem do zobaczenia ludziska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Bedzie petarda!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skwariusz Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Jak będzie taka pogoda jak dzisiaj to będzie ekstra! Nie mogę się doczekać rana :mrgreen: :grill: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Mordeczki, nie chcę wam psuć humorów, ale będzie szaro, mokro i trzy stopnie. Dopiero potem się trochę wypogodzi, ale na lśniące furki rano nie ma co liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skwariusz Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Defetysta... Jak by nie było, najważniejsze to się spotkać i nazbierać złociszy do skarbonki Sent from my SM-N9005 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OSKAR Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Ja niestety odpadam siła wyższa jestem uziemiony Może uda mi sie wpaść po południu chociaż na chwilę ale to stoi pod dużym znakiem zapytania :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Defetysta... Stary, właśnie wstałem z łóżka i spojrzałem przez okno. Dawno się tak miło nie zaskoczyłem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Powodzenia..ja niestety w robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Ja niestety siedzę w szkole dajcie znać czy zwijacie sie o 16 czy impreza sie przedłużyła bo może uda mi sie pózniej podjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 w robocie jestem do 14 ale jak będziecie dłużej siedzieć to też wpadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Szkoła nie zając wiec wpadam na kawę ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olog22 Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Dzieki wszystkim za spotkanie i za chęć pomocy dla mojego imiennika My czyli ja i Ania byliśmy kiełbasę wszamalismy :grill::grill: i ciacho dla Ani zakupilismy :dance: Jeszcze raz dzięki wielkie i do następnego. Oli i Ania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Dziekoweczka ) krotko ale spooko Tapnięte z Mojego NOTE 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arena11 Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Dzięki Wszystkim za miłe spotkanie. Długo nie posiedziałem bo do 13, ale swoją cegiełke dla małego zostawiłem! Do następnego! PS. Oczywiście czekam na foteczki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Czaks czlowiek orkiestra, mechanikuje, obsluguje, kucharzinguje również dziekujemy za spotkanie, pojedli, popili, pogadali i do skarbonki nawrzucali. Impreza jeszcze pewnie trwa ale fotki już zapodam. Pozdro. https://picasaweb.google.com/108152538568473156437/19032016# 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saken318is Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Juz myślałem ze za późno przyjadę ale udalo sie jeszcze pieniążka zostawic, jak cos to jeszcze tam siedzą więc można smiało jechać. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi