Xaime91 Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Jak sie uda mooooze zawitam na chwileczke, nie pogniewacie jak wpadne niezapowiedzianie, nie wpisuje sie na liste bo nie wiem czy czas jakis bedzie Tapnięte z Mojego NOTE 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Parę metrów kwadratowych się znajdzie ? ;)Pewnie nie od samego początku ale zajedziemy z Magdą i Szymkiem na kiełbaskę, ciacho i kawkę w wiadomym celu. Proszę dorzucić nas na listę bo z poziomu mojego telefonu rozjedzie się a nie mam opcji edycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 1. CzAkSs&Marzenka 2. Chacko e30&Karolina 3. Kamcio (Diagnostyka) 4. Michał F (Fotografia) 5. CzAkss Team Bliźniaki 6. ice&Jagoda&Refleks 7. BASTARS obecny obowiązkowo* 8. Kandyn akurat wolne mam* 9. Francuz* 10. Kosa (bardziej popołudniem bo nadgodziny robię) 11. Mareq 12. Livin Fotografia będzie dla was dostępny. własnie się skontaktował ze mną że chce pomóc!! 13. linu666* 14. Forest 15. sagui 16. maris 17. Marta.n 18. ManiekM3 19. Olog22 i Ania - na 99% bo imiennikowi pomocy nie odmowie i jak nie damy rady podjechać to na bank będzie przelew albo coś* 20. lisek 21. Koko 22. tazunio (czy z Olkiem to nie obiecuje, ale postaram się) 23. Marrrtin ( jak pogoda dopisze to z całą familią) 24. konik z żoną (szykuj kawę ) 25. Pawel4freak, może z dziewczyną. 26. pawcio* 27. PRZEMO 28. Skwariusz z żoną Asią 29. Kamil_89 30. Kamil 328 31. Kaczmar 32. cziko 33. arena11 34. rush (jeszcze potwierdzę bliżej terminu, ale gadałem z nim wstępnie) - łan of dis 35. Młooody 36. Oskar (70%) jak bym nie dojechał to przekażę przez kogoś jakiś piniądz 37. hall 38. r4ll z przyszla zona postaramy sie dojechac (pod warunkiem ze mi autko zrobisz, inaczej bunia jest juz na miejscu ) 39. cmp 40.Dymek 50/50, jak znów nie będę musiał w robocie siedzieć jak przy spotach. 41. Steven92 42. szocha1991 43. Gregoryffm & Gosia (& Blacha ciasta) 44. Nev (postaram się ) 45. Zkumeku (50/50 że dotrę) 46. Szpadyzor'y - jak żadne majstry na sobotę nam się nie wproszą. 47. tomasz325 48. Dziki z rodzinką 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marta.n Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Jedzie ktoś w sobotę z jelcza lub przez jelcz? Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Jedzie ktoś w sobotę z jelcza lub przez jelcz?Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka ano jadę z Jelcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marta.n Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Mogłabym ci ewentualnie podrzucić babeczki? Choroba mnie pokonała i nie wiem czy się wykuruję do soboty Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 no problemo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marta.n Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Dzieki bardzo, jak coś to jutro wieczorkiem napisze na pw, dogadamy się Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Zdrowiej bo ominie Cię pro sesja zdjęciowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marta.n Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Zdrowiej bo ominie Cię pro sesja zdjęciowa Kuurde. To muszę jakoś dojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacoBlack Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 1. CzAkSs&Marzenka 2. Chacko e30&Karolina 3. Kamcio (Diagnostyka) 4. Michał F (Fotografia) 5. CzAkss Team Bliźniaki 6. ice&Jagoda&Refleks 7. BASTARS obecny obowiązkowo* 8. Kandyn akurat wolne mam* 9. Francuz* 10. Kosa (bardziej popołudniem bo nadgodziny robię) 11. Mareq 12. Livin Fotografia będzie dla was dostępny. własnie się skontaktował ze mną że chce pomóc!! 13. linu666* 14. Forest 15. sagui 16. maris 17. Marta.n 18. ManiekM3 19. Olog22 i Ania - na 99% bo imiennikowi pomocy nie odmowie i jak nie damy rady podjechać to na bank będzie przelew albo coś* 20. lisek 21. Koko 22. tazunio (czy z Olkiem to nie obiecuje, ale postaram się) 23. Marrrtin ( jak pogoda dopisze to z całą familią) 24. konik z żoną (szykuj kawę ) 25. Pawel4freak, może z dziewczyną. 26. pawcio* 27. PRZEMO 28. Skwariusz z żoną Asią 29. Kamil_89 30. Kamil 328 31. Kaczmar 32. cziko 33. arena11 34. rush (jeszcze potwierdzę bliżej terminu, ale gadałem z nim wstępnie) - łan of dis 35. Młooody 36. Oskar (70%) jak bym nie dojechał to przekażę przez kogoś jakiś piniądz 37. hall 38. r4ll z przyszla zona postaramy sie dojechac (pod warunkiem ze mi autko zrobisz, inaczej bunia jest juz na miejscu ) 39. cmp 40.Dymek 50/50, jak znów nie będę musiał w robocie siedzieć jak przy spotach. 41. Steven92 42. szocha1991 43. Gregoryffm & Gosia (& Blacha ciasta) 44. Nev (postaram się ) 45. Zkumeku (50/50 że dotrę) 46. Szpadyzor'y - jak żadne majstry na sobotę nam się nie wproszą. 47. tomasz325 48. Dziki z rodzinką 49. jacoBlack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Paweł Ty weź wymaluj już miejsca parkingowe i przy wjeździe rozdawaj numerki bo 50 furów jak Ci się zwali to będziesz biegał jak boy hotelowy :D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Paweł Ty weź wymaluj już miejsca parkingowe iprzy wjeździe rozdawaj numerki bo 50 furów jak Ci się zwali to będziesz biegał jak boy hotelowy :D:D:D:D:D Może i heheszki ale dobrze gada:) Przy takiej ilości aut trzeba już jakąś logistyke uruchomić i mieć plan na ogarnięcie wszystkiego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 boy hotelowy jak słyszę lub czytam boy hotelowy to zawsze przed oczami staje mi typ z Tarantina z filmu Cztery Pokoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 wiecie co napisze to szczerze ale nie wiedziałem ,że urośnie to do takiego rozmiaru będziemy musieli stanąć bardzo blisko siebie jak ktoś się boi albo nie ma potrzeby stać w grupie, to po drugiej stronie ulicy na przeciw mojego warsztatu jest mały parking , który pomieści z 20 aut, nie bać się tylko stawać wiem ,że na raz i tak się nie zjedzie 50 aut bo to zbyt długo będzie trwało a nikt z was tyle nie będzie siedział 10-16 więc powinniśmy się pomieścić. Panowie i Panie na terenie obok lub jak kto woli w okolicy grilla będą trzy śmietniki wywalajcie tam tacki,kubki ,różne śmieci itp... na pety tez będzie popielniczka prosiłbym nie rzucać wszystkiego na glebę za co będę bardzo wdzięczny mniej do roboty na koniec Na terenie obowiązuje ZAKAZ!!!! Picia Alkoholu ,palenia kapcia, bądź szybkiej jazdy co by nie uszkodzić żadnej innej perełki stojącej na terenie kamyczkiem albo czymś innym bo komuś by było przykro . Jakieś pytania walić na PW.bmw_1bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Foresta nie będzie, ja zabieram Bastarsa to już dwa auta mniej :wink: kto może to niech się dogada żeby jednym autem podjechać, chodzi o frekfencje ludków a nie furmanek :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Foresta nie będzie, ja zabieram Bastarsa to już dwa auta mniej :wink: kto może to niech się dogada żeby jednym autem podjechać, chodzi o frekfencje ludków a nie furmanek :wink: Dokładnie jak kolega wyżej pisze kto nie musi to albo Parking po drugiej stronie albo zabierać się z kimś innym miejsca mamy na około 30 aut z resztą będzie już ciaśniej tu chodzi o Ludzi nie o auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marta.n Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 (edytowane) 3 lub 4 ściśnięte wolne miejsca mam z Jelcza-Laskowic, jadę na chwilę na uniwerek ekonomiczny to mogę z tamtych okolic kogoś zgarnąć W drodze powrotnej zabieram już jedną osobę Edytowane 17 Marca 2016 przez marta.n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Eeee nie będzie alkoholu? To ja nie doczytałem reguł. Odpadam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Z Polkowic, Lubin 3 miejsca wolne. Ktoś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Przyjadę do Polkowic i się z Tobą przejadę :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ice Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Nie ma ktoś ramek pod rejestracje? i przekażę na jakaś licytację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacoBlack Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Nie ma ktoś ramek pod rejestracje? i przekażę na jakaś licytację? Pisz do Lijo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maQoo Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 1. CzAkSs&Marzenka 2. Chacko e30&Karolina 3. Kamcio (Diagnostyka) 4. Michał F (Fotografia) 5. CzAkss Team Bliźniaki 6. ice&Jagoda&Refleks 7. BASTARS obecny obowiązkowo* 8. Kandyn akurat wolne mam* 9. Francuz* 10. Kosa (bardziej popołudniem bo nadgodziny robię) 11. Mareq 12. Livin Fotografia będzie dla was dostępny. własnie się skontaktował ze mną że chce pomóc!! 13. linu666* 14. Forest 15. sagui 16. maris 17. Marta.n 18. ManiekM3 19. Olog22 i Ania - na 99% bo imiennikowi pomocy nie odmowie i jak nie damy rady podjechać to na bank będzie przelew albo coś* 20. lisek 21. Koko 22. tazunio (czy z Olkiem to nie obiecuje, ale postaram się) 23. Marrrtin ( jak pogoda dopisze to z całą familią) 24. konik z żoną (szykuj kawę ) 25. Pawel4freak, może z dziewczyną. 26. pawcio* 27. PRZEMO 28. Skwariusz z żoną Asią 29. Kamil_89 30. Kamil 328 31. Kaczmar 32. cziko 33. arena11 34. rush (jeszcze potwierdzę bliżej terminu, ale gadałem z nim wstępnie) - łan of dis 35. Młooody 36. Oskar (70%) jak bym nie dojechał to przekażę przez kogoś jakiś piniądz 37. hall 38. r4ll z przyszla zona postaramy sie dojechac (pod warunkiem ze mi autko zrobisz, inaczej bunia jest juz na miejscu ) 39. cmp 40.Dymek 50/50, jak znów nie będę musiał w robocie siedzieć jak przy spotach. 41. Steven92 42. szocha1991 43. Gregoryffm & Gosia (& Blacha ciasta) 44. Nev (postaram się ) 45. Zkumeku (50/50 że dotrę) 46. Szpadyzor'y - jak żadne majstry na sobotę nam się nie wproszą. 47. tomasz325 48. Dziki z rodzinką 49. jacoBlack 50. maQoo (na 90% ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacoBlack Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Eeee nie będzie alkoholu? To ja nie doczytałem reguł. Odpadam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Kamcio wieczorem możemy się wszyscy ustawić na małe "conieco" :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi