marta.n Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 To ja poproszę Karpatkę :mrgreen: Karpatke co najwyżej z paczki mogę zrobić Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 1. CzAkSs&Marzenka 2. Chacko e30&Karolina 3. Kamcio (Diagnostyka) 4. Michał F (Fotografia) 5. CzAkss Team Bliźniaki 6. ice&Jagoda&Refleks 7. BASTARS obecny obowiązkowo 8. Kandyn akurat wolne mam 9. Francuz 10. Kosa (bardziej popołudniem bo nadgodziny robię) 11. Mareq 12. Livin Fotografia będzie dla was dostępny. własnie się skontaktował ze mną że chce pomóc!! 13. linu666 14. Forest 15. sagui 16.maris 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marta.n Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 1. CzAkSs&Marzenka 2. Chacko e30&Karolina 3. Kamcio (Diagnostyka) 4. Michał F (Fotografia) 5. CzAkss Team Bliźniaki 6. ice&Jagoda&Refleks 7. BASTARS obecny obowiązkowo 8. Kandyn akurat wolne mam 9. Francuz 10. Kosa (bardziej popołudniem bo nadgodziny robię) 11. Mareq 12. Livin Fotografia będzie dla was dostępny. własnie się skontaktował ze mną że chce pomóc!! 13. linu666 14. Forest 15. sagui 16.maris 17. Marta.n Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Super pomysł!!!! Z pewnością będziemy!!! Kamcio, będziesz miał fuchę ; trzeba mi będzie nowe softy , mapy wgrać, spolszczyć menu w e60 i co tam jeszcze umisz...:mrgreen: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 1. CzAkSs&Marzenka 2. Chacko e30&Karolina 3. Kamcio (Diagnostyka) 4. Michał F (Fotografia) 5. CzAkss Team Bliźniaki 6. ice&Jagoda&Refleks 7. BASTARS obecny obowiązkowo 8. Kandyn akurat wolne mam 9. Francuz 10. Kosa (bardziej popołudniem bo nadgodziny robię) 11. Mareq 12. Livin Fotografia będzie dla was dostępny. własnie się skontaktował ze mną że chce pomóc!! 13. linu666 14. Forest 15. sagui 16.maris 17. Marta.n 18.Przemo 19. 20. 21. 22. 23. bmw_1bmw_1bmw_1bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANIEKM3 Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 1. CzAkSs&Marzenka 2. Chacko e30&Karolina 3. Kamcio (Diagnostyka) 4. Michał F (Fotografia) 5. CzAkss Team Bliźniaki 6. ice&Jagoda&Refleks 7. BASTARS obecny obowiązkowo 8. Kandyn akurat wolne mam 9. Francuz 10. Kosa (bardziej popołudniem bo nadgodziny robię) 11. Mareq 12. Livin Fotografia będzie dla was dostępny. własnie się skontaktował ze mną że chce pomóc!! 13. linu666 14. Forest 15. sagui 16.maris 17. Marta.n 18.ManiekM3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olog22 Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 1. CzAkSs&Marzenka 2. Chacko e30&Karolina 3. Kamcio (Diagnostyka) 4. Michał F (Fotografia) 5. CzAkss Team Bliźniaki 6. ice&Jagoda&Refleks 7. BASTARS obecny obowiązkowo 8. Kandyn akurat wolne mam 9. Francuz 10. Kosa (bardziej popołudniem bo nadgodziny robię) 11. Mareq 12. Livin Fotografia będzie dla was dostępny. własnie się skontaktował ze mną że chce pomóc!! 13. linu666 14. Forest 15. sagui 16.maris 17. Marta.n 18.ManiekM3 19. Olog22 i Ania - na 99% bo imiennikowi pomocy nie odmowie i jak nie damy rady podjechać to na bank będzie przelew albo coś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 chętnie bym odwiedził słynny garaż i dorzucił coś od siebie dla małego, ale zawalony robotą jestem, mam nadzieję że będzie jeszcze inna okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lisek Opublikowano 1 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 1. CzAkSs&Marzenka 2. Chacko e30&Karolina 3. Kamcio (Diagnostyka) 4. Michał F (Fotografia) 5. CzAkss Team Bliźniaki 6. ice&Jagoda&Refleks 7. BASTARS obecny obowiązkowo 8. Kandyn akurat wolne mam 9. Francuz 10. Kosa (bardziej popołudniem bo nadgodziny robię) 11. Mareq 12. Livin Fotografia będzie dla was dostępny. własnie się skontaktował ze mną że chce pomóc!! 13. linu666 14. Forest 15. sagui 16.maris 17. Marta.n 18.ManiekM3 19. Olog22 i Ania - na 99% bo imiennikowi pomocy nie odmowie i jak nie damy rady podjechać to na bank będzie przelew albo coś 20. lisek Mam dryg do słodkiego to też jakąś blachę dorzucę od siebie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Dopiszcie mnie, bo na tablecie nie mogę skopiować listy :evil: oszaleje kiedyś przez te tablety telefony itd :mrgreen: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 1. CzAkSs&Marzenka 2. Chacko e30&Karolina 3. Kamcio (Diagnostyka) 4. Michał F (Fotografia) 5. CzAkss Team Bliźniaki 6. ice&Jagoda&Refleks 7. BASTARS obecny obowiązkowo 8. Kandyn akurat wolne mam 9. Francuz 10. Kosa (bardziej popołudniem bo nadgodziny robię) 11. Mareq 12. Livin Fotografia będzie dla was dostępny. własnie się skontaktował ze mną że chce pomóc!! 13. linu666 14. Forest 15. sagui 16.maris 17. Marta.n 18.ManiekM3 19. Olog22 i Ania - na 99% bo imiennikowi pomocy nie odmowie i jak nie damy rady podjechać to na bank będzie przelew albo coś 20. lisek 21. Koko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Wielkie dzięki chłopaki (i dziewczyny) za inicjatywę i chęci. Jestem dumny w jakim gronie się obracam. Mam nadzieję, że będę się mógł kiedyś zrewanżować. 1. CzAkSs&Marzenka 2. Chacko e30&Karolina 3. Kamcio (Diagnostyka) 4. Michał F (Fotografia) 5. CzAkss Team Bliźniaki 6. ice&Jagoda&Refleks 7. BASTARS obecny obowiązkowo 8. Kandyn akurat wolne mam 9. Francuz 10. Kosa (bardziej popołudniem bo nadgodziny robię) 11. Mareq 12. Livin Fotografia będzie dla was dostępny. własnie się skontaktował ze mną że chce pomóc!! 13. linu666 14. Forest 15. sagui 16.maris 17. Marta.n 18.ManiekM3 19. Olog22 i Ania - na 99% bo imiennikowi pomocy nie odmowie i jak nie damy rady podjechać to na bank będzie przelew albo coś 20. lisek 21. Koko 22. tazunio (czy z Olkiem to nie obiecuje, ale postaram się) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Wielkie dzięki chłopaki (i dziewczyny) za inicjatywę i chęci. Jestem dumny w jakim gronie się obracam. Mam nadzieję, że będę się mógł kiedyś zrewanżować. Tazunio to są konsekwencje dobrego serca, chęci pomocy i pewnej niesprawiedliwości...ale wiem że mimo wszystko God Finger czuwa!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 (edytowane) Całe życie uczony byłem żeby pomagać, bardzo mnie cieszy jak widze po liście ilość ludzi którzy chcą wspomóc akcje! BARDZO WAM ZA TO DZIĘKUJE! Tak jak napisał Linu,równie jestem dumny że los chciał i pozwolił dołączyć do maxbimmera :wink: Takie akcje są potrzebne! Dla każdego z nas! Edytowane 1 Marca 2016 przez Chacko e30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 1. CzAkSs&Marzenka 2. Chacko e30&Karolina 3. Kamcio (Diagnostyka) 4. Michał F (Fotografia) 5. CzAkss Team Bliźniaki 6. ice&Jagoda&Refleks 7. BASTARS obecny obowiązkowo 8. Kandyn akurat wolne mam 9. Francuz 10. Kosa (bardziej popołudniem bo nadgodziny robię) 11. Mareq 12. Livin Fotografia będzie dla was dostępny. własnie się skontaktował ze mną że chce pomóc!! 13. linu666 14. Forest 15. sagui 16.maris 17. Marta.n 18.ManiekM3 19. Olog22 i Ania - na 99% bo imiennikowi pomocy nie odmowie i jak nie damy rady podjechać to na bank będzie przelew albo coś 20. lisek 21. Koko 22. tazunio (czy z Olkiem to nie obiecuje, ale postaram się) 23. 24. 25. 26. 27. 28. 29. 30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrtin Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 1. CzAkSs&Marzenka 2. Chacko e30&Karolina 3. Kamcio (Diagnostyka) 4. Michał F (Fotografia) 5. CzAkss Team Bliźniaki 6. ice&Jagoda&Refleks 7. BASTARS obecny obowiązkowo 8. Kandyn akurat wolne mam 9. Francuz 10. Kosa (bardziej popołudniem bo nadgodziny robię) 11. Mareq 12. Livin Fotografia będzie dla was dostępny. własnie się skontaktował ze mną że chce pomóc!! 13. linu666 14. Forest 15. sagui 16.maris 17. Marta.n 18.ManiekM3 19. Olog22 i Ania - na 99% bo imiennikowi pomocy nie odmowie i jak nie damy rady podjechać to na bank będzie przelew albo coś 20. lisek 21. Koko 22. tazunio (czy z Olkiem to nie obiecuje, ale postaram się) 23. Marrrtin ( jak pogoda dopisze to z całą familią) A jak bedziecie potrzebowali jakiejs pomocy to smialo dzwonic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Może aby upamiętnić taką wspaniałą inicjatywę strzelę fotkę grupową wszystkim uczestnikom? Jeśli tak to trzeba będzie logistycznie to zaplanować aby ogarnąć wszstykich np wyznaczyć konkretną godzinę na zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 1. CzAkSs&Marzenka 2. Chacko e30&Karolina 3. Kamcio (Diagnostyka) 4. Michał F (Fotografia) 5. CzAkss Team Bliźniaki 6. ice&Jagoda&Refleks 7. BASTARS obecny obowiązkowo 8. Kandyn akurat wolne mam 9. Francuz 10. Kosa (bardziej popołudniem bo nadgodziny robię) 11. Mareq 12. Livin Fotografia będzie dla was dostępny. własnie się skontaktował ze mną że chce pomóc!! 13. linu666 14. Forest 15. sagui 16.maris 17. Marta.n 18.ManiekM3 19. Olog22 i Ania - na 99% bo imiennikowi pomocy nie odmowie i jak nie damy rady podjechać to na bank będzie przelew albo coś 20. lisek 21. Koko 22. tazunio (czy z Olkiem to nie obiecuje, ale postaram się) 23. Marrrtin ( jak pogoda dopisze to z całą familią) 24. konik z żoną (szykuj kawę ):wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Nakłonię mamę, żeby zrobiła jakieś ciasto (pewnie piernik przekładany). Swoją drogą nigdy nie sądziłem, że takie akcje będą na forum bmw, łamiecie wszystkie stereotypy uklon_bmw 1. CzAkSs&Marzenka 2. Chacko e30&Karolina 3. Kamcio (Diagnostyka) 4. Michał F (Fotografia) 5. CzAkss Team Bliźniaki 6. ice&Jagoda&Refleks 7. BASTARS obecny obowiązkowo 8. Kandyn akurat wolne mam 9. Francuz 10. Kosa (bardziej popołudniem bo nadgodziny robię) 11. Mareq 12. Livin Fotografia będzie dla was dostępny. własnie się skontaktował ze mną że chce pomóc!! 13. linu666 14. Forest 15. sagui 16.maris 17. Marta.n 18.ManiekM3 19. Olog22 i Ania - na 99% bo imiennikowi pomocy nie odmowie i jak nie damy rady podjechać to na bank będzie przelew albo coś 20. lisek 21. Koko 22. tazunio (czy z Olkiem to nie obiecuje, ale postaram się) 23. Marrrtin ( jak pogoda dopisze to z całą familią) 24. konik z żoną (szykuj kawę ) 25. Pawel4freak, może z dziewczyną. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 (edytowane) 1. CzAkSs&Marzenka 2. Chacko e30&Karolina 3. Kamcio (Diagnostyka) 4. Michał F (Fotografia) 5. CzAkss Team Bliźniaki 6. ice&Jagoda&Refleks 7. BASTARS obecny obowiązkowo 8. Kandyn akurat wolne mam 9. Francuz 10. Kosa (bardziej popołudniem bo nadgodziny robię) 11. Mareq 12. Livin Fotografia będzie dla was dostępny. własnie się skontaktował ze mną że chce pomóc!! 13. linu666 14. Forest 15. sagui 16.maris 17. Marta.n 18.ManiekM3 19. Olog22 i Ania - na 99% bo imiennikowi pomocy nie odmowie i jak nie damy rady podjechać to na bank będzie przelew albo coś 20. lisek 21. Koko 22. tazunio (czy z Olkiem to nie obiecuje, ale postaram się) 23. Marrrtin ( jak pogoda dopisze to z całą familią) 24. konik z żoną (szykuj kawę ) 25. Pawel4freak, może z dziewczyną. 26. pawcio Edytowane 2 Marca 2016 przez pawcio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Maniek wypizgał mnie z listy:mrgreen: 1. CzAkSs&Marzenka 2. Chacko e30&Karolina 3. Kamcio (Diagnostyka) 4. Michał F (Fotografia) 5. CzAkss Team Bliźniaki 6. ice&Jagoda&Refleks 7. BASTARS obecny obowiązkowo 8. Kandyn akurat wolne mam 9. Francuz 10. Kosa (bardziej popołudniem bo nadgodziny robię) 11. Mareq 12. Livin Fotografia będzie dla was dostępny. własnie się skontaktował ze mną że chce pomóc!! 13. linu666 14. Forest 15. sagui 16.maris 17. Marta.n 18.ManiekM3 19. Olog22 i Ania - na 99% bo imiennikowi pomocy nie odmowie i jak nie damy rady podjechać to na bank będzie przelew albo coś 20. lisek 21. Koko 22. tazunio (czy z Olkiem to nie obiecuje, ale postaram się) 23. Marrrtin ( jak pogoda dopisze to z całą familią) 24. konik z żoną (szykuj kawę ) 25. Pawel4freak, może z dziewczyną. 26. pawcio 27 . PRZEMO jak wszystko dobrze pójdzie ,to może INCHCAPE w ramach promocji swojej i przyjemności naszej postawi jakiś fajny wózek / wózki do pooglądania:mrgreen: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 ak wszystko dobrze pójdzie ,to może INCHCAPE w ramach promocji swojej i przyjemności naszej postawi jakiś fajny wózek / wózki do pooglądania Byłoby super :wink: ale i tak nie unikniesz pokazania e60:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Byłoby super :wink: ale i tak nie unikniesz pokazania e60:wink: kombinuję jak mogę.... na razie nie ma co pokazywać za bardzo....:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Jak dla mnie możesz nawet tramwajem przyjechać byle byś był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 na 16 marca moja żona ma termin porodu, w dodatku ja 17 idę pierwszy dzień do nowej pracy i 21 wybywam na 4 miesiące do Bydgoszczy i będę wracał tylko na weekendy, więc szanse, że się zjawię są bliskie zeru ale przez kogoś grosza do puszki przekażę Fajnie, że udało się taką akcję zorganizować. Gratuluję pomysłów i życzę zebrania jak największej kwoty. P.S. Oluś niech szybko do zdrowia wraca bo u mnie dwie panny na wydaniu będą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi