Dymek71 Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Witajcie, robię risercz mały co do tych uszczelek, bo będę wymieniał w weekend i muszę kupić nową. U mnie w robocie w katalogach wychodzi mi, że w M52 jest metalowo-gumowa, a w M50 gumowa zwykła, i niby jedna się na drugą zamienia. Ktoś może coś na ten temat powiedzieć? gumowa kosztuje 23 pln a metalowa 90 prawie, więc sporo więcej porównywałem obie osobiście na magazynie, i niby wszystko to samo jak i nawet otwory na śruby tak samo są umiejscowione i mają te same średnice... jedynie różni się małym odstającym cyckiem przy jednym rogu gumowa od metalowej... i teraz sam nie wiem.. Pomocy ! Czy są zamienne w rzeczywistości ? Katalog czasem kłamią, a co do tej pozycji nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Zamienne czy nie, ja bym się z inżynierami BMW nie kłócił, M50 masz na żeliwie, M52 na aluminium. Inny materiał więc i uszczelka może musi być inna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymek71 Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Pogrzebałem w źródłach fachowych, nidyrydy taka podmianka Więc jak coć na przyszłość dla potomnych, nie zaoszczędzi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi