Saken318is Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Witam, Jak w temacie, mam do wymiany przepływomierz i pytanie czy sprawdzają się zamienniki???? bo ori to koszt około 900zł, a zamiennik delphi około 300zł i nie chcę przepłacać jeśli zamiennik ma tak samo działać jak ori. Chyba że ktoś ma na sprzedaż używany oryginał siemensa to proszę info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Jak to przy czujnikach wału,wałka,sondach nie polecam przepływki w zamienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Zamiennik może powodować nieprawidłową pracę silnika.Bywa,że trafi się taki, który będzie służył, ale z autopsji wiem, że zamienniki-chodzi głównie o elektronikę nie są najlepszym rozwiązaniem. Ewentualnie jak wspomniałeś używka,ale tylko z pewnego źródła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pidey Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Z zamienników wyleczyłem się już przy poprzednim aucie - Omega 2.0i - dolny czujnik wałka posłużył tylko na 30km :evil: Weźmiesz zamiennik - zapłacisz dwa razy :dance: Zamienniki to tylko za jakieś psie pieniądze i tylko te elementy co nie mają wpływu na jazdę i bezpieczeństwo a można to samemu i w kilka minut wymienić :mrgreen: Tak więc tylko ori i może być używka, osobiście od ręki - nie przesyłką, a najlepiej z zaufanego źródła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 A ja jeżdżę już drugi rok na zamienniku przeplywki w m54b30. Z allegro za 200zl. Skusilem się bo sprzedający dawał gwarancję. Ale faktycznie to loteria - może trafić się ok albo nie Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 A tam nie jest Bosh ? U mnie taki siedzi i po numerach znalazłem do siebie Bosha za 440zł , oryginał BMW 1600zł.... Póki co przeczyściłem i jest o niebo lepiej, więc mogę odłożyć zakup nowej przepływki. Możesz spróbować jeśli jeszcze nie kupiłeś nówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Siemens. Ja jak przeczyscilem swoją to w ogóle silnik przestał odpalac Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saken318is Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Kupiłem w końcu używany przepływomierz za 200zł na olx w ciemno, Siemensa taki sam jaki miałem i opłacało sie zaryzykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Siemens. Ja jak przeczyscilem swoją to w ogóle silnik przestał odpalac Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka A jak czyściłeś? Dziwne, to musiał być zupełnie martwy, że nie odpalił. Z wypiętą wtyczką od przepływki odpala tylko troche dłużej kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pidey Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 A jak czyściłeś?Dziwne, to musiał być zupełnie martwy, że nie odpalił. Z wypiętą wtyczką od przepływki odpala tylko troche dłużej kręci Pewnie pędzel w garść i pendzlowanie :bag: Nawet myjki ultradźwiękowej bym się bał a co dopiero pędzla. :shock: Są specjalne preparaty w aerozolu do czyszczenia przepływek i.t.p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 No ja właśnie takim sprayem czyściłem. 4-5 razy co kilkanaście minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 jak coś to mam ori przepływkę siemensa z 330Ci z 2004 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 jak coś to mam ori przepływkę siemensa z 330Ci z 2004 roku z tego co pamiętam to mieliśmy dogadane. Miałeś być w sobotę i miała być wymiana za klops. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 A jak czyściłeś?Dziwne, to musiał być zupełnie martwy, że nie odpalił. Z wypiętą wtyczką od przepływki odpala tylko troche dłużej kręci Już nie pamiętam czy pędzel poszedł w ruch. Na pewno jakimś cleanerem w sprayu. Później jeździłem z odlaczona dopóki nowa nie przyszła. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 na przyszłość zapraszam tu do nich do sklepu a warto najpierw to przeczytać bo chyba nas trochę kroją na kasę z tym ori https://www.facebook.com/ASOBMW/posts/959560870783496 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi