linu666 Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Witam, koledzy czy komuś czasem nie zalega w garażu, w domu, pod łóżkiem albo w innym zakamarku bagażki wycieraczka tylnej szyby do turasa e46? Zapiekła mi się wycieraczka i zabrałem się za naprawę i niestety niespotykane pokłady mocy w łapsi lewej urwały ją w pierony chętnie komuś pomogę i odciążę go ze zbędnej części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 I jak znalazłeś w Wołowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Tak znalazlem ale roznica 40 PLN pomiedzy uzywka a nowym elementem wyjasnia wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 no w Wołowie czasami ma ceny kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 no w Wołowie czasami ma ceny kosmos To nie on ma ceny kosmos tylko kosmiczne super rabaty ma dla nas nasz admin więc na rynku nikt nie podskoczy a tak na marginesie to dobrze wiedziec ze taki punkt jest pod nosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanvette Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 W zasadzie nie do E46 ale do RS6 avant płaciłem za nową podróbę 60zł z wysyłką. Niestety przy demontażu starej trzeba się było posiłkować piłką do metalu bo nawet ściągacz się poddał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi