BaNdUr Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 (edytowane) Siemka mam pytanie: kupiłem koło do swojej e46 touring 4x18" 8j 24et oponka 225/40 i po przymiarce jest spoko, tylko auto aż prosi się o obniżenie i wpadłem na pomysł, że wrzucił bym sportowe zawieszenie 40/40 i tu mam pytanie: czy nie będę miał problemów z ocieraniem jak wlezie mi czwórka ludzi bo generalnie auto ma być do bezproblemowego użytkowania, a nie myślenia wjade, nie wjade? bo troszkę się wyleczyłem z gleby po poprzednim e36:D czekam na propozycje, Dziękihappy_bmw zdjęcia poglądowe PS. przód po opuszczeniu lewarka nie zdążył się dobić jeszcze dlatego wygląda ja koza:D i sory za jakość [ATTACH=CONFIG]39245[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]39246[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]39244[/ATTACH] Edytowane 25 Lutego 2016 przez BaNdUr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Wydaje mi się że przy et20 jak Ci się zapakuje komplet do auta to może trzeć bez obniżania. Eibach pro kit jest dobrym kompromisem między obniżeniem, a tym żeby auto wszędzie wyjechało. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Nie zapomnij o tymże jak wymieniałeś koło, a nie przejechałeś się po tym nawet 1 km to auto nie siadło tak jak usiądzie normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaNdUr Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Dziękówa za radę, wrzucę kółka i pojeżdżę jak radzi szocha1991 jeśli auto siądzie jak należy to spoko jeśli nie, jestem skłonny wrzucić tego pro kit'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi