Popek_666 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Ja rownież dziękuje za spota, pogadane pooglądane ogólnie mega frekwencja ja nie wiem co jest w mojej e90 a może chodzi o mnie ale nigdy sie nie może załapać na zdjęcia Nie martw sie Siwek, mojej Rudej tez fotografowie nie lubią, pewnie za czarny pas na masce hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Nie martw sie Siwek, mojej Rudej tez fotografowie nie lubią, pewnie za czarny pas na masce hehe Spokojnie, po jednej focie będziecie mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Spokojnie, po jednej focie będziecie mieli Fuck Yeah ! Tyle wygrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Biedny Siwek Obiecuje Ci, że na następnym najcie, wezme aparat i zrobie zdjęcie Twojej e90 Chociaż, jak tak patrze wstecz to dokładnie rok temu też był najt i proszę co mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanvette Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Nie płacz ja też nie miałem fotki ale ja się nie kwalifikuję:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Również byłem pierwszy raz i na prawdę podobało mi się. Mimo iż na początku było ciężko mi się odnaleźć, bo za bardzo nikogo nie znałem, ale udalo się szybko złapać kontakt. Na następnym spocie na pewno będę ;-) Pzdr Po E34 bezbłędnie Cię rozpoznaliśmy. Dzięki wszystkim za spota, zwłaszcza za wytłumaczenie cykania elektrozaworów przy podszybiu haha . To był najt ale gdyby polała się wódka to dowiedział byś się takich rzeczy o E34 że byś nie uwierzył Ja również dziękuje za spotkanie-jak zwykle nie było czasu żeby ze wszystkimi pogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popek_666 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Po E34 bezbłędnie Cię rozpoznaliśmy. To był najt ale gdyby polała się wódka to dowiedział byś się takich rzeczy o E34 że byś nie uwierzył Ja również dziękuje za spotkanie-jak zwykle nie było czasu żeby ze wszystkimi pogadać. Dziki ja chetnie, daj tylko znac gdzie i kiedy hah! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 króciutki filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Ja również dziękuję za fajnego spota Czaks filmik nie działa Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OSKAR Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 króciutki filmik A miałem nadzieję że obejrzę jakiś dobry film przed spaniem a tu ni dzioło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 u mnie chodzi bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 mam nadzieje ze teraz chodzi hehe.. pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 co jest? był i nie ma? zdążyłem tylko raz obejrzeć. Dawaj Pawko, wybaczamy nieustawioną datę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 mam nadzieje ze teraz chodzi hehe.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 u mnie chodzi bez stresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 a teraz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OSKAR Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Nie działa u mnie na tablecie a już na PS4 poszło happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 U mnie dziala.nie sluchaj tamtych pijokow.wlaczyc nie potrafia :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Czasem tak jest, że jak sie doda jakaś znaną muzykę do filmiku...no albo mniej znaną, ale autoryzowaną na jutubie, to jutube nie przepuści jej na urządzenia mobile, filmik zagra tylko na komputrze. głupie.... ale co...nie ja ustalam polityke jutuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny BMW Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Witam, przypadkiem natrafiłem dziś na Wasze auta w Alei Bielany. Rewelacyjne! Pytanie - czy czarna z4 na DJ numerach również jest z tego forum czy znalazła się tak przypadkiem? Chętnie obejrzałbym sobie zdjęcia tego poczwórnego wydechu na spokojnie bo na pierwszy rzut oka wygladało to całkiem profi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Czasem tak jest, że jak sie doda jakaś znaną muzykę do filmiku...no albo mniej znaną, ale autoryzowaną na jutubie, to jutube nie przepuści jej na urządzenia mobile, filmik zagra tylko na komputrze.głupie.... ale co...nie ja ustalam polityke jutuba Dokładnie, na kompie normalnie działa. Również dziękuję za miłe spotkanie, frekwencja.. Mega duzoo nas było I pokazaliśmy, że jednak można się zachować. Zdjęcia dzisiaj albo jutro wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Muszę przyjechać bez dachu zeby ktoś mojemu zlomkowi zrobił zdjęcia? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arena11 Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Dzięki za fajnego spota! Frekwencja rewelacyjna. Mam nadzieje, że będzie więcej fotek PS. Mam nadzieje, że nie było za głośno jak wyjeżdżałem bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Witam,przypadkiem natrafiłem dziś na Wasze auta w Alei Bielany. Rewelacyjne! Pytanie - czy czarna z4 na DJ numerach również jest z tego forum czy znalazła się tak przypadkiem? Chętnie obejrzałbym sobie zdjęcia tego poczwórnego wydechu na spokojnie bo na pierwszy rzut oka wygladało to całkiem profi Na widok twojego Austina też parę osób się ośliniło :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Muszę przyjechać bez dachu zeby ktoś mojemu zlomkowi zrobił zdjęcia? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ja zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi