Skwariusz Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Niestety sprawa mi wypadła i nie dałem rady... Szkoda, bo miałem odebrać wlepy na szybe. No trudno, kto tam będzie miał moje 2 niebieskie wlepy to proszę info na PW. No nic, czekam na zdjęcia Sent from my SM-N9005 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Dzięki wszystkim za fajnie spedzony czas fajnie powitac nowe twarze, super zobaczyc stare mordki usmiechniete. Frekwencja dopisala pierwszorzednie choc i tak byly braki widzac po nieoproznionej reklamowce inzyniera i na koniec moja opinia: jednak mozna się zachowac nie zostawiajac czarnych sladow na zywicy. Jedyny minus to taki ze Michal nie nadmuchal zadnego balona hehe do nastepnego!!! P.S. Rodzyn pomacany i wyglada zacnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 byly braki widzac po nieoproznionej reklamowce inzyniera Heh! Ale długopis ktoś podprowadził :4: Ja również dziękuje za miłe spotkanie! Cieszy mnie fakt że e30-tek nie brakowało :4:i że impreza odbyła się na naprawde wysokim poziomie! Ktoś tam mnie pytał o rezystor dmuchawy do e30-mam,zapraszam na pw Czekam na fotki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Panowie i panie, mistrzostwo świata, dzięki za te dwie godziny! Z każdym spotkaniem coraz większa motywacja do kolejnych zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Ja też super dziękuję za miły czas. Może następnym razem bardziej śmiało się będę odzywał :-P To były jakieś prezenty? :-( Ps byłbym wdzięczny za fotki od panów którzy mieli aparaty a nie jak ja toster. Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ameryka Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 I ja również wielkie dzięki, autka jak zawsze spoko, do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Bylem o 16.30 ze stiflerem i chyba na sam koniec sie zlapalismy bo sie rozjechali i rozeszli wszyscy po chwili Tapnięte z Mojego NOTE 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzesiu Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Niestety nie mogłem szybciej niż po 16 ale na szczęście udało sie zamienić kilka słów i popatrzeć jak to inni zasuwaja z projektami do następnego! happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawijastybazant Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Przyjechałem pierwszy raz i wiem, że będę co miesiąc. Dzięki chłopaki. Podpisuję się pod prośbą o foty, w szczególności e30-tek :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Bylem o 16.30 ze stiflerem Fuuuuck, stary, minęliśmy się! Ja zawinąłem się jakoś 16:40 :bag: Swoją drogą, obiecałem Ci gadkę i to że nas znajdziesz, a okazało się, że przyjechałem sam bo Asot nie wytrzeźwiał po wczoraj :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 I ja podziękuję za spotkanie W końcu poznałem Francuza bmw_2 Dzięki wszystkim i do następnego już w letnim wdzianku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Jak tak czytam ze ludzie się mijaja, albo cos wypada w ostatniej chwili to az wola o spoty caloweekendowe moze wtedy kazdy dojedzie, z kazdym bedzie czas pogadac, naklejki pojda wszystkie, znajda się jeszcze ze cztery dodatkowe dlugopisy no i masaaaa zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Jak tak czytam ze ludzie się mijaja, albo cos wypada w ostatniej chwili to az wola o spoty caloweekendowe moze wtedy kazdy dojedzie, z kazdym bedzie czas pogadac, naklejki pojda wszystkie, znajda się jeszcze ze cztery dodatkowe dlugopisy no i masaaaa zdjec A check engine będzie jeden i ten sam :mrgreen: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Następnym razem bede o czasie jednak ) Tapnięte z Mojego NOTE 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 A check engine będzie jeden i ten sam :mrgreen: Beton no niestety ale jak wszystko do czasu hehe wtedy by się kilka wymienilo ale cos Ice (master of check) ucichl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Linas nie gadam z Tobą więcej, przy powrocie zapalił mi się CHECK EDIT: Zostało mi kilka wlep, Skwariusz między innymi dla Ciebie, mam je cały tydzień we Wrocławiu w razie czego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 (edytowane) Linas nie gadam z Tobą więcej, przy powrocie zapalił mi się CHECK Robiles sobie podsmie****ki ze mnie i z kolegow to i się zemscilo ale to pewnie dlatego ze powietrze slizga się po wypolerowanym lakierze i nie trafia tam gdzie powinno czyli do silnika P.S. Zeby byla jasnosc raz na zawsze! Nikomu nigdy nie zycze tej zoltej klatwy bo wiem jak w****ia więc to nie ja Kamcio Jednemu tylko zycze: pajacowi z A6 Edytowane 28 Lutego 2016 przez linu666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Hahahah właśnie, co to był za typ w Audi? Przyjechał kurva zrobić sabotaż? Sam? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 I ja podziękuję za spotkanie W końcu poznałem Francuza bmw_2 Dzięki wszystkim i do następnego już w letnim wdzianku A który to Francuz? :mrgreen: Dziękóweczka za spotkanie,było spoko a i powrót A4 bardzo miły :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 i ja dziękuje za spota, dawno sie tak dużo ludzi i aut nie zjechało bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Hahahah właśnie, co to był za typ w Audi? Przyjechał kurva zrobić sabotaż? Sam? :mrgreen: Mialem na mysli pajaca z ostatniego zlotu klasycznych przez niego ochrona nas wziela do meldunku na samym poczatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Właśnie po poście Koko zacząłem się orientować, że chyba zaliczyłem spore faux pas tamtym postem... :mrgreen: ale nie będę już nic usuwał ani edytował, jak zasłużę na chłostę to wezmę na klatę ;p Swoją drogą ponawiam pytanie - kto podjechał Audi po 16:00? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kandyn Opublikowano 28 Lutego 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Fur dziś było jak nigdy Kilka skromnych zdjęc ode mnie.. bez szału ale zawsze cóś [ATTACH=CONFIG]39284[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]39285[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]39286[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]39287[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]39288[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]39289[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]39290[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]39291[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]39292[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]39293[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]39294[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]39295[/ATTACH] 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popek_666 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Dzięki wszystkim za spota, zwłaszcza za wytłumaczenie cykania elektrozaworów przy podszybiu haha . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 To Francuzowa ta srebrna eczteryszesc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi