hall Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 (edytowane) Siema Podpowie mi ktoś jak zdemontować górną część podłokietniki samo oparcie wiem ze są dwie tulejki tylko nie mam pojęcia co je blokuje. https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQeyYxfJYbX9yhZ9kctPLY7gVhfBJs20vkZlSH3X-Xxnm9ct9Qe Pozdro Edytowane 23 Lutego 2016 przez hall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ameryka Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 (edytowane) To tak tam pod tymi tulejkami są dwa takie okręgle gumowe tulejki czy jak to inaczej nazwać je ściągasz i w tedy te tulejki wychodzą i podłokietnik powinien być do góry już nie pamiętam jak to dokładnie było ale jak rozbierzesz to będziesz widział Edytowane 23 Lutego 2016 przez Ameryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 (edytowane) Czyli tylko to blokuje całość ? , dziś tak rozebrałem i nie miałem pomysłu co trzyma. W aucie też ciemno bo pogoda słaba . Jutro popróbuje i dam znać . Czytałem jeszcze o sworzniach które trzeba wybić gdzieś w tulejkach i się teraz zastanawiam czy chodzi o to samo. Edytowane 23 Lutego 2016 przez hall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Podnosisz gorna czesc podlokietnika pionowo do gory,uprzednio zdejmujac plastikowe maskownice i w stelazu salevo podlokietnika po jednej i drugiej stronie zobaczysz po jednym malym otworku. Musisz w niego wsadzic plaski srubokret i z umiarem nacisnac bo w niego wchodzi zaczep plastikowych bolcow. Gumek ktore sa pod tymi plastikami nie musisz wczesniej sciagac bo one w niczym nie przeszkadzaja, pozniej same wyjda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ameryka Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Fakt zapomniałem dodać o tych jakby zaczepach w tych tulejkach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 (edytowane) Dzięki za pomoc przydały się porady. Dla potomnych dorzucę foto będzie prościej szukać . Początkowo szukałem trochę w innym miejscu . Demontaż naprawdę ułatwił mi życie w dalszym rozbieraniu. Edytowane 24 Lutego 2016 przez hall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi