Jaro Opublikowano 12 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 34 minuty temu, Tomek1989 napisał: dla czego skrócony czas w pierwszym poscie byłą mowa że czas do 1 listopada i tego sie trzymałem zdjecie wysłane dziś Skrócony bo tym razem chciałbym zdążyć z drukiem na najta noworocznego. Ale jako, że z czasem krucho i ankietę założę w weekend to każdy kto wyrobi się przed sobotą będzie brał w niej udział... Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 12 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 1. Xaime91 2.Pawel4freak 3. Niedźwiedź 4. Lumma1 5. Blazej3131 6. CzAkSs 7. Leo 8. Kamil_89 9. Kaczmar_e30 10. Tomek1989 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Mogę dosłać zdjęcie? Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Ankiety nie ma, więc z tego co pisał Jaro może każdy dosłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi