Francuz Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Hokus pokus, czary mary, gdzie ankieta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 23 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Hokus pokus, czary mary, gdzie ankieta? Abra kadabra będzie niebawem. Wiedziałem że się szuja będzie czepiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Witam ponownie. Ostatnio słabo u mnie z czasem, ale działamy dalej Proszę o nadsyłanie fotek do 3 kwartału kalendarza na 2017 rok... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 5 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Tylko spokojnie z tymi fotkami lolol Termin nadsyłania zdjęć 17.07.2016r. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 11 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Lista: 1.Energy 2.??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Lista: 1.Energy 2.Mariusz13 3.??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Ludzie tyle aut na forum dawać swoje gabloty do kalendarza niech człowiek oko cieszy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Spokojnie. Ja w weekend powinien wysłać jak tylko auto pójdzie niżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Termin nadsyłania 17.07.2016r. Widać znudziło się mieć kalendarz klubowy na ścianie. Po najtach setki fotek a do kalendarza na styk albo za mało. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Jareczku nie denerwuj sie. Uzbiera sie do ankiety :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Ja nie wiem co to nerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Zebym mial co to bym podeslał A dobra nie lapie sie do regulaminu i tak TAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Coś lipnie z tymi fotami... wysłałem jakąś:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 17 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Lista: 1.Energy 2.Mariusz13 3.Francuz 4.Pawel4freak 5.Bastars 6.??? P.S. Na prośbę zainteresowanych termin ostatecznie wydłużam do środy (23:59). Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Lista:1.Energy 2.Mariusz13 3.Francuz 4.Pawel4freak 5.Bastars 6.??? P.S. Na prośbę zainteresowanych termin ostatecznie wydłużam do środy (23:59). Pozdr Doszedł mail ode mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Doszedł mail ode mnie? Tak doszedł, dzięki Listę zaktualizuję wieczorem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Można znowu wysłać skoro tak słabo z frekwencja? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 ja poślę na następną edycję .... koło już jest , m pak się maluje , zastanawiam się jeszcze nad zmianą koloru:wink::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 ja poślę na następną edycję .... koło już jest , m pak się maluje , zastanawiam się jeszcze nad zmianą koloru:wink::mrgreen: Zacząłbyś od założenia galerii, bo po tym co piszesz to ktos niewtajemniczony pomyśli, ze Ty dopiero skladasz sobie auto :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 ktos niewtajemniczony pomyśli, ze Ty dopiero skladasz sobie auto bo tak jest....:mrgreen: galeria niebawem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejvv Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Zebym mial co to bym podeslał A dobra nie lapie sie do regulaminu i tak Na 2018 się już załapiemy bmw_2 :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Xaime to moze juz we wrześniu wysylac na ostatni kwartał :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Na 2018 się już załapiemy bmw_2 :mrgreen: Mooze to i lepiej, moze wyglad sie cos poprawi do tej pory TAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Xaime to moze juz we wrześniu wysylac na ostatni kwartał :wink: A w sumie das is słuszna uwaga TAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Lista: 1.Energy 2.Mariusz13 3.Francuz 4.Pawel4freak 5.Bastars 6.Kamil_89 7.michał_f 8.Viviek 9.Sajmonowski Dzięki za fotki. Ankieta będzie na dniach. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi