Francuz Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Także tego. Jakaś ankieta, albo ankieta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Jaro coś zaspał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Sorry. Będzie na dniach... mam przeprowadzkę Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Sorry. Będzie na dniach... mam przeprowadzkę Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka To może po świętach ? Bede miał bardziej aktualną fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Ok. Dzisiaj założę ankietę. Chciałem przypomnieć że należy wysyłać 1 zdjęcie i trzeba spełnić podstawowe kryterium czyli minimum rok pobytu na forum oraz minimum 100 postów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Witam. Jako,że mamy już maj to proszę o wysyłanie fotek do 2 kwartału kalendarza maxbimmer 2017 mail: kalendarz2017@gmail.com Na fotki czekam do 17.05.2017r., później zakładam ankietę. Pozdrawiam i zapraszam do zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Fryzjer__ Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Poszło,Jaro daj prosze znac czy doszło happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Lista: 1. _Fryzjer_ 2..... Przypominam tylko,że tytuł maila to nick oraz kod silnika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Lista: 1. _Fryzjer_ 2.PawelDSW 3... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 7 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Lista: 1. _Fryzjer_ 2.PawelDSW 3.Kosa 4...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Jaro daj znac czy doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Lista: 1. _Fryzjer_ 2.PawelDSW 3.Kosa 4.MXSiwek 5....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skwariusz Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 W końcu udało się strzelić fotkę którą można pokazać Poszło. Jaro zobacz czy wszystko ok, po pierwszy raz wysyłam :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 11 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Lista: 1. _Fryzjer_ 2.PawelDSW 3.Kosa 4.MXSiwek 5.Skwariusz 6...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 16 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Uwaga. Proszę o wysyłanie fotek, bo póki co to nawet ankiety nie ma co zakładać. Mniej chętnych niż miejsc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 A można wysyłać fotki samochodu, którego właścicielem było się tylko przez weekend? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 16 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 A można wysyłać fotki samochodu, którego właścicielem było się tylko przez weekend? :lol: Nie, takich rzeczy nie robimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Rzutem na tasme poszlo ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejvv Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Jeśli nie jestem od roku na forum to się nie załapię? uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 coś tam wysłałem daj tylko znać czy doszło ale frekwencja przeraża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Wysłałem żony e46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Jeśli nie jestem od roku na forum to się nie załapię? uklon_bmw Niestety, rok na forum i minimum 100 postow jeśli dobrze pamietam. Zleeeeeci, zobaczysz :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Jeśli nie jestem od roku na forum to się nie załapię? uklon_bmw Niestety takie zasady. Sam kiedyś na to czekałem z niecierpliwością. Jak napisał Francuz zleeeci Ci Pozdr Lista: 1. _Fryzjer_ 2.PawelDSW 3.Kosa 4.MXSiwek 5.Skwariusz 6.Beton 7.Pakos 8.Sebo293 Frekwencja faktycznie słaba patrząc że po najcie zawsze tyle super fotek. Ankietę postaram się założyć "na dniach" Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejvv Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 No trudno.. Zleci, na następną ankietę się załapię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skwariusz Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Zleci szybko. Ja też dopiero teraz się załapałem :wink: Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi