xkacio Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 padło mi cos w skrzyni biegów i nie wiem co?? Mam tylko jeden bieg do przodu, prawdopodobnie trójkę. co robić?? czy skrzynia od 12v pasuje do 24v. proszę o szybką odpowiedz. bardzo ważne. pozdrawiam. konrad. uklon_bmw pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoCureK Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Tutaj bezpośrednio ci nie pomogę, ale sprawdź numery skrzyni na tabliczkach i porównaj z numerami z innych modeli. Powinna pasować, ale.... Masz tu fajny link może coś rozjaśni: http://bmwfans.info lub realoem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 jak na moje 24 zawory nie pasuja z 12 ... Chodzi o mocowanie i skrzynie sprawdz na realoem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 oczywiscie mowa o automacie ... czyli 5hp18 (to samo co w tds) ... od 12v nie pasi . dobra skrzynia to koszt od 2000 tysi w gore wiec nie malo a to co dobre i tansze to okazja . upewnij sie tylko ze to wina skrzyni a nie np. sterownika . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Jak masz 3 big to zxnaczy ze skrzynia jest w trybie awaryjnym podlaczysz auto pod kompa i bedzie wiadomo co jej dolega ... Watpie zeby to byl sterownik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 czuje że będzie zmiana skrzyni :? - sprawdź ilość oleju - sterownik raczej ma objawę że śmiga tylko wstaczny bo jego usterka często prowadzi do zamieszania programu sterującego. Trolu już jest po wymianie ... i jest zadowolony -- polecam bogdan z legnicy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Trolu już jest po wymianie ... i jest zadowolony -- polecam bogdan z legnicy !! Bogdan uratowal zycie Niebawem jade po kolejne gratki duperelki oby Bogdawnoi szajba nie strzelila jak dawnym prusicom z zarabianiem i podnoszeniem cen :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi