Łukasz21 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Witam .Jak zawieszają się kierunkowskazy to trzeba wymienić zestaw czy da się cos z tym zrobić?Dzięki za jakie kolwiek porady!!!! pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Tzn. jak one ci sie zawieszają ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scraby81 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Penie tylko styku na kostka nie masz albo klei ci sie stycnik na listwie bezpiecznikow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz21 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 zamiast migać cały czas się świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord89 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 To masz chyba cos z kostakami zapewne panie kostki wymien i bedzie good:D:D: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamus Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 mi sie wydaje ze powinienes sprawdzic przerywacz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abnamro Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 mam identycznie to samo i problem dotyczy raczej przelacznika migaczy. kiedys jak sie zawiesily i ssie wkurzylem to walnalem reka w kierownice i momentalnie zaskoczyły. ot taki przypadek na razie mi dzialaja ale jak znow zastrajkuja to bedzie trzeba przelacznik wymienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi