Chacko e30 Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Witam, cały czas szukam wydechu środkowego do swojej e30 ale najtańsza opcja jaką znalazłem to 2100zł za seryjny układ (tylko taki wchodzi w gre,żaden kwasiak itp). szukam firmy która "zbuduje" mi układ wydechowy od podstaw, który nie będzie za głośny i cena będzie w miare normalna.... może ktoś zna zakład który takimi rzeczami się zajmuje? i zrobi to z jajem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Dodam że szukam kogoś kto ma coś więcej jak migomat i kilka rurek! Kogoś kto ma pojęcie i nie zaoferuje prostej rury czy strumienicy! W m20 można dużo stracić poprzez nie odpowiedni wydech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 dzwoń Pan do Leo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 a nie lepie j w wstawic srodkowy od 323i ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Kosa a rure od kolektora 320? Bo też o tym myślałem... -Rura (od kolektora do środkowego tłumika) z b20 -Środkowy tłumik z 323 -Końcowy b25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 (edytowane) wiem ze to bylo powszechnie robione po wywaleniu kata, tylko nie pamietam własnie co z portkami tak brzmiala mojaj przed liftowa bez tego srodkowego (jak fiat 125p) :-) [video=youtube;DFshj-h0ozs] Edytowane 19 Lutego 2016 przez Kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 No właśnie tego niechce... Patrze na używki ale nic sensownego nie ma.... Dlatego zapytałem o sensowny zakład który zrobiłby taki wydech jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 [ATTACH=CONFIG]39126[/ATTACH] Kosa tak wygląda mój wydech (wymieniłem w tamtym roku końcowy z rurą do środkowego) Największy problem w tym wydechu jest to że ktoś dospawał prowizoryczne mocowanie sondy na początku rury wychodzącej z kolektora... Przez co ją wydłużył o jakieś 2-3cm i momentalnie wydech poszedł w dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Jesli wiesz gdzie Car Beauty Car Spa sie znajduje (ulica wagonowa) to tam na przeciwko nich ma warsztat Bartek, robi wydechy, robił w V'kach i nie tylko woz'a robił dzejdzejowi w Vce tez. Podjedz zapytaj pogadaj. Jak chcesz to nr telefonu Ci podrzucę. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi