Xaime91 Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Gdyby ktoś nie mial co zrobic z 1% to Hania na pewno bedzie bardzo wdzięczna https://m.facebook.com/HankaFiranka21/ Tapnięte z Mojego NOTE 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marta.n Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Świat jest mały, jesteś bliską rodziną z Kasią? Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Pewnie ze tak, jej mama to moja chrzestna ) Tapnięte z Mojego NOTE 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marta.n Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Z Kasią do liceum chodziłam na grupy językowe. Dużo zdrówka dla Hani Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 No prosze jaki ten swiat maly heh ojjj przyda sie i to na peeeewno !! Tapnięte z Mojego NOTE 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi