czeskyy Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 witam serdecznie .... mam prosbe czy ktos moze mial do czynienia z bmw seri 8 ??? bardzo mi sie podoba ten samochod aczkolwiek nic o nim nie wiem a chcialbym sie dowiedziec jak wyglada sprawa z awaryjnoscia dostepem czesci i eksploatacja ..... w przyszlosci rozawzam kupno takiego autka a nie chcial bym sie porywac z motyka na slonce wiec prosze o jakiesz nformacje z gory dzieki pozdrawiam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Fakt 850 jest zajefajna!!! Ale eksloatacja jest bardzo droga ostatnio w zakupie kontrolowanym 2 w tvn turbo mówili włąsnie o niej! Cześci są drogie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scraby81 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 i sa rzadkie na naszym rynku a takie auto to chyba kazdy bumomaniak by chacil w swojej stajnii.... :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeskyy Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 jestem swiadom tego iz czesci ciezko dostac i prawdopodobnie mozna sie zaopatrywac w nie tylko w aso .... aczkolwiek slyszalem ze czesi z bmw 7 pasuja do 8ki ??? czy to prawda czy bajka ??? jescze interesuje mnie sprawa spalania i osiagow czy moze ktos cos wie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Czsci jest masakrycznie ciezko dostac a glownie nowe sa drogie ... Pociesze Ci tylko ze jak padnie skrzynia to kazdy Ci ebdzie zyczyc tylko powodzenia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zapraszam tutaj :arrow: http://www.bmwklubkielce.pl/viewtopic.php?t=95 <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Autko raczej unikatowe , szansa ze spotkasz drugą e31 jadącą z przeciwka jest bardzo niewielka stad cos za cos , za oryginalnosc trzeba płacic , ale nie ma az takiej tragedii , jesli juz zdecydowałbys sie kupic takia bume to przedewszystkim unikaj wersji z EBC czesto sie psuje a do tego jeden amor kosztuje tyle ze mozesz kupic za niego E30tke w dobrym stanie , po drugie E31 z silnikami V8 okazuja sie mimo mniejszej ilosc koników niz w V12 (tak naprawde to skrecone razem 2 R6tki M20) bardziej zywotne , co do skrzyni automatycznej to remont / naprawa np e32 tez nie nalezy do tanich , jesli chodzi o dostepnosc czesci to juz jest znacznie lepiej w polsce niz np 2-3 lata temu co raz wiecej czesci pojawia sie z demobilu a co do oryginalnych czesci to poza tymi amorami do systemu EBC to chyba czesci np do M3 sa znacznie drozsze niz do E31 Podsumowujac auto raczej jako bryka na łikent lub od swieta niz na codzien , jesli juz bys szukał to raczej kieruj sie stanem technicznym a nie cena , dobra 850tka w niemczech zaczyna sie od 10-11tys euro wiec za 20tys zł to sam sobie odpowiedz co mozesz kupic i oszacuj jak duzo bedziesz musiał w to wpakowac . Aha i wbrew pozorom silnik z E32 750i nie da sie bez kombinowania przełozyc do E31 co do adaptacji skrzyni to tez jest podobnie. Poprostu oryginalne auto , jesli cos kupisz to pochwal sie fotkami na forum <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi