Chudy. Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Witam panowie przewinęło się masę tego tematu ale nie widzę żadnych konkretów względem v8 . interesuje mnie coś pomiędzy gwintem a seria .nie mowie tez ze nie chce gwinta tylko nikt nie potrafi powiedzieć czy sprosta moim oczekiwania a konkretnie dożo jeżdżę po autostradach lecz nie zawsze na pusto i nie wiem czy będzie miało to sens . chodzi mi konkretnie o to żeby poleciała w dol ale zachowała trochę komfortu . Dzięki z góry za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Gwint to tylko z regulacją twardości. A najlepszym wyjściem byłoby bilstein b8 plus eibach sportline. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy. Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Dzięki kolgo wleciał AC SCHNITZER. O niebo lepiej wygląda i prowadzi się super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi