Chacko e30 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Ropniaków nie zabraknie :4: Jak wstane o 5 rano i nie będzie padać to pare minut po 6tej stawiam się na bielanach :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Ja Odpadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 :)Ja lecę dołącze sie połowie A4 , deszczu nie ma co się obawiać nie wymiękac :wink: na lotniosku pogoda bedzie bardziej wietrzna niż deszczowa nie bez powodu Ci komuniści z NRD :mrgreen: zrobili tam lotnisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Ja odpadam mam co robić w e30 więc dzień od 8:00 zaczynam w garażu. Pogoda zapowiada się z dupy więc szkoda zdrowia aby moknąć METEOPROG.PL. Przegląd pogody w Zgorzelcu. Pogoda Zgorzelec na dziś, jutro. Szczegółowy przegląd pogody na 16 dni w Zgorzelcu. Od Zgorzelca rzut beretem więc pogoda taka sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Wyjazd z Lubina - 6.30 parking TESCO kto będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Panowie ja odpadam autko sprzedane next time sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Panowie ja odpadam autko sprzedane next timesorry Przecież masz biała 7er a jak nie j3zdna to Twoja ładniejsza połowa też ma woziło a jak też nie ma. To ja mam dwa miejsca wolne- na pokładzie jestem tylko z żoną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 ja lece z Darkiem z oleśnicy bedziemy po 6 na bielanach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamoj530d Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Lubin legnica ktoś będzie bo nie wiem czy czekać na kogoś czy leciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Ja panowie i panie rano raczej nie będę ma Bielanach tylko wyjadę z Wro ok 9- sprawy osobiste wyskoczyły. Miejscówke w samochodzie mam. Będę miał stół i wyngiel. Ci co mają słaba pamięć niech dzwonią to dokupie towar jak będzie potrzeba lub coś odebrać dowieść.bmw_beer :grill: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Prawdopodobnie sie nie wybierzemy ( ja, Kamcio , Szócha ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Prawdopodobnie sie nie wybierzemy ( ja, Kamcio , Szócha ) O której i skąd startujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Ja bede na Bielanach rano. Ehh...bedzie chociaz polowa zadeklarowanych? :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Bede za 5-10min pod decathlonem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANIEKM3 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Na Orlenie w Legnicy ktoś będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Za 15 min wyjeżdżam z okolic ZOO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Dzieki, mimo przetrzebionego skladu ekipa byla liczna. Do 12 byla piekna pogoda hehe lolol Potem wrzuce zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Kilka jest Najlepsza jest fota Dyzia z kumplami pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleyone Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Najlepsza jest fota Dyzia z kumplami z kumplami którzy 30 sekund pozniej mnie zatrzymali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Bardzo ladnie, czekam na wiecej zdjęć Steven obylo sie bez pocalunkow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 [ATTACH=CONFIG]40228[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]40229[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]40230[/ATTACH] Czas fajnie spędzony na terenie wroga- dzięki. Kilka kropel deszczu z wiatrem jak co rok było. Dzięki za wypożyczenie miejsca na grillu. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven92 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Bardzo ladnie, czekam na wiecej zdjęć Steven obylo sie bez pocalunkow? Tym razem na szczęście nikt we mnie nie wjechał! Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 z kumplami którzy 30 sekund pozniej mnie zatrzymali Jak to?? Za co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zapewne, za blokowanie pasa bądź używanie telefonu :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleyone Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 nic z tych rzeczy, przyczepili sie do tego ze nie mam rejestracji na przednim zderzaku, ale dzieki temu nabylem nieco wiedzy bo przedstawili mi na pismie paragrafy i jezeli ktos chce miec rejestracje za przednia szyba to przedewszystkim auto nie moze byc dostosowane do jazdy z rejestracja z przodu, czyli brak dziur montazowych w zderzaku, badz brak odpowiedniej ramki, rejestracja ma byc zamocowana na srodku pojazdu w widocznym miejscu, musi byc zamocowana w bezpieczny sposob (nie na trytytki) a jezeli utrudnia to eksploatacje pojazdu to z lewej strony pojazdu w widocznym miejscu. po tej jakze madrej lekcji, panowie obejrzeli samochod jeszcze z kazdej strony i powiedzieli ze robi robote po czym pozwolili mi gonic reszte watachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi