Dyziu Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 źle przetłumaczyłem:) zgłoszenia były niby ale w hali auta po zgłoszeniach będą niby (choć niewiem skąd tam hala) a reszta na powietrzu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Ja odpadam :bag: Nie ogarne się z robotą,a pogoda i tak ma być słaba więc ndwet nie kombinuje :wink: Zobacze jeszcze jak prognoza w piątek będzie wyglądała ale wątpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Pewnie będzie tak jak w ubiegłym roku Na całym terenie poustawiane auta, a Ci co chcieli brać udział w konkursie pieknosci to wysyłali zgłoszenia i stawali po środku w wyznaczonej strefie Chociaż prawde mówiąc, dużo lepszych fur stało po bokach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleyone Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 pytanko, bo nie pamietam, a to dla mnie dosc wazna kwestia, w jakich godzinach srednio zbieraliscie sie z tamtad? i w jakich godzinach mniej wiecej dojezdzaloscie do wroclawia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 pytanko, bo nie pamietam, a to dla mnie dosc wazna kwestia, w jakich godzinach srednio zbieraliscie sie z tamtad? i w jakich godzinach mniej wiecej dojezdzaloscie do wroclawia? My wracaliśmy coś ok 17 plus 2g powrót do Wrocka. Ale tak jak pisałem wcześniej każdy wraca kiedy chce którędy i jakim stylem jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 My wracaliśmy coś ok 17 plus 2g powrót do Wrocka.Ale tak jak pisałem wcześniej każdy wraca kiedy chce którędy i jakim stylem jazdy. Stylem szyybkim :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 To już sam musisz obliczyć sobie ok 180km na A4 i twój styl jazdy. Ja z punktu A do B-Biskupin (ok 140km/h na A4) i przejazd we Wrocku ok 2g miałem. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Witam Panowie po czekaniu do ostatniej chwili stwierdzam ze ja jednak odpadam ,ze względu na pogodę nie uśmiecha mi się wydać tyle hajsu i marznąć i stać w deszczu(strasznie kijowo). Co do grilla kiełbasy mogę komuś dać albo zostawimy je na otwarcie sezonu (kiełbasa zamrożona) jeden problem z głowy. za wszystko zadecyduje to jak wstanę rano jak będzie lalo daruje sobie jak nie stawiam się. lolollolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Ejj no Pawel, z cukru nie jestes.:lol: Nie rozpuscisz sie lolol Dawaj, dawaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Czasu a jak będzie wiało to co? A nawet padało to troszkę zagranicznych kropel deszczu w tak wyborów towarzystwie nikomu nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 wiesz nie pali mi się wy***ać z 500zł i stać w deszczu zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Ja już nie rozumiem tego cennika:bag: na fb piszą co innego niż na stronie! Z tego co rozumiem to: 35zł od osoby i 9zł za samochód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Ja już nie rozumiem tego cennika:bag: na fb piszą co innego niż na stronie!Z tego co rozumiem to: 35zł od osoby i 9zł za samochód? I takie są ceny- i płaci się TYLKO w € !!! Na bramie wjazdowej w zamian dostajesz opaskę (przynajmniej tak było rok temu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Ja odpuszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 A ja na tą chwile NIE ODPUSZCZAM i mam pytanie kto startuje z Lubina, Głogowa , Polkowic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Jeśli będzie padało to ja tez odpuszczam. Szkoda czasu i kasy na przestanie całego dnia w deszczu. Jutro sie okaże co i jak. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 (edytowane) Ja się chętnie przejade niezaleźnie od pogody. I tak w konkursach nie startuję CzaKs jak Ci wyszło 500zł ? Padać będzie: https://www.google.pl/search?safe=off&site=&source=hp&q=weather+rothenburg&oq=weather+rothen&gs_l=hp.3.0.0i19l3j0i22i30i19l3j0i22i10i30i19l2j0i22i30i19l2.1088.5597.0.8269.15.12.0.3.3.0.250.1723.0j11j1.12.0....0...1c.1.64.hp..0.14.1574.0.N3zytYMSE2 EDIT: K.. znów nie ten Rothenburg mi wyrzuciło Tu wygląda to juz lepiej: https://www.wunderground.com/de/goerlitz Edytowane 14 Kwietnia 2016 przez Touras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 On na dwie 7er leci :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Dobre :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamoj530d Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Ja z Lubina lece plus jeszcze pare osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 A ja mam trzy wycieraczki i parasol i auto palące 4.5L więc jadę jak co roku :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Jeśli będzie padać w sobote rano to ja odpuszczam jeśli jednak nie to Zamoj czekam w Legnicy na orlenie w kierunku na A4. Mam nadzieję że się wyrobię do 18 na urodziny znajomego :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Jeśli będzie padać w sobote rano to ja odpuszczam j X2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Ale z was cykory.:wink: Watacha Maxbimmer się zmniejsza. A teraz kto bierze grilla i wyngiel?:gril: bmw_beer Ja wyngiel tylko bo grilla brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 No wlasnie Powiniem gdzies miec. Tylko jak to w deszczu rozpalic :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi