hall Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Oby tylko pogoda była lepsza niż w ten weekend. Jakaś godzina powrotu jest planowana ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Oby tylko pogoda była lepsza niż w ten weekend.Jakaś godzina powrotu jest planowana ?. Jak już Szocha zgaśnie to wracamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Na chwile obecna pogoda zapowiada się nieciekawie. Jednak jeszcze troche czasu przed nami. Będę obserwować. ...by Tapapapapatatalaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) Sprawdzone więc zostaje:PLAN PRZEJAZDU: WYJAZD z Wrocławia- 6.30 parking Decathlon bielany wrocławskie Wyjazd z Lubina - 6.30 parking TESCO Zgorzelec - 8.00 Ekipa z Wrocławia zwalnia ok 7.00 przy Orlenie w Legnicy (nie zatrzymuje się) - dołącza ekipa Lubin/ Legnica i jedziemy dalej. Kto ma CB niech bierze - łatwiej będzie się komunikować w trasie. jest to najbardziej optyamalna godzina wyjazdu..... (otwierają o 8.30) tak więc prosze się trzymać planu wycieczki. W razie czego pisać dzwonić. Ok. A kto ma najmniejszy zasieg? Chodzi o postoje na tankowanie. U mnie 350km Aha, Cziko to podaj numer do siebie skoro masz byc koordynatorem Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez Touras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 A kto ma najmniejszy zasieg? Chodzi o postoje na tankowanie. U mnie 350km To czym Ty ***** jedziesz, skuterem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Ok.A kto ma najmniejszy zasieg? Chodzi o postoje na tankowanie. U mnie 350km Aha, Cziko to podaj numer do siebie skoro masz byc koordynatorem Jak w zeszłym roku zaparkujemy na kilka minut ( tzw. papierosa )na BP przed granicą na dotankowanie, jakiś zakup, siku etc. Nr 603 52 24 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Jakaś godzina powrotu jest planowana ?. Wedle uznania. Jedziemy tylko tam grupą ,a wracamy jak kto chce czyli jak po każdym najcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 No przy szybkiej jezdzie to V8 swoje spali :lol: Ta ostatnia BP przed granica jest duzo drozsza, to moze lepiej jedna wczesniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 No przy szybkiej jezdzie to V8 swoje spaliTa ostatnia BP przed granica jest duzo drozsza, to moze lepiej jedna wczesniej? Zatankuj we wro i spokojnie Ci starczy tam i spowrotem. Przecież będziemy spokojnie jechać,140 nie przekroczysz. A przy takiej jeździe to z 500km na pełnym baku zrobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Jak nie starczy zabierze jeszcze kanister :4: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleyone Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 w zeszlym roku jazda byla tak szarpana 80/140 ze nawet moj oszczedny dieselek spalil duzo wiecej niz zakladalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 w zeszlym roku jazda byla tak szarpana 80/140 ze nawet moj oszczedny dieselek spalil duzo wiecej niz zakladalem No no był taki "pilot" co wyprzedzał i zaraz zwalniał, a później nagle stwierdził że na parking trzeba no i była kolizja i nie wszystkie samochody dojechały na zlot. Wiec przejęłem inicjatywę i od parkingu do celu ja prowadziłem całą watache w szeregu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleyone Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 ok, w takim razie trzymam sie kolumny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Betonowy odpada 1. Szkoła ( egzaminy ) 2. Buma nie zrobiona ;c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 koledzy zapytam już ostatni ale konkretny raz czy mogę liczyć na miejscówkę z wro? oczywiście bez spiny i nic na siłę jak się uda to git a jak nie to nie git hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) Spoko, mogę Cie zabrać moim skuterem. No problem. To ile tam jest w końcu km?? Bo google maps znajduje jeden 660km od Wro, a drugi 190km. Eee, no to luz :mrgreen: Choć na papieroska i siku można zrobic międzylądowanie. https://www.google.pl/maps/dir/Wroc%C5%82aw/Rothenburg+ob+der+Tauber,+Germany/@50.2756255,10.7510405,7z/data=!3m1!4b1!4m13!4m12!1m5!1m1!1s0x470fe9c2d4b58abf:0xb70956aec205e0f5!2m2!1d17.0385376!2d51.1078852!1m5!1m1!1s0x47988efdf06dff37:0x41eda32beb5f5c0!2m2!1d10.1867388!2d49.3801834?hl=en No to jest zarabiste w dieselku. Robiłem 900-1000km na baku, a teraz niestety mniej:lol: Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez Touras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Wystarczyło wejść na link co dodał Kamcio na pierwsze stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) Wszyscy się łapią na ten Rothenburg :lol: nie ty pierwszy nie ostatni . PS. Lecę chyba tylko z bratem więc jak coś mogę zgarnąć jedną osobę. koło centrum (Rynek - pl.Dominikański - Legnicka ) Mile widziany woreczek z Jurkami :lol:. Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez hall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Ja z biskupin mam 204 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 tylko pozazdrościć ale za rok jadę z wami :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 hmm piszą na stronie że wjazd na teren dla tych co zgłoszenia powysyłali i mają akceptacje. a dla reszty parking przed ja ciągle skręcam fure . ale myśle że dam rade i dolece jakoś pokraką swoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 to znaczy ze nie będę mógł wjechać? hehe powiem wam ze powoli zaczyna mi się to nie podobać nie dość ze mnie to będzie kosztować 50euro heh (jak wjade)+ paliwo to to jeszcze będzie ponoć mega ***o....wa pogoda co sprawdzam to lepiej nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Trochę się mija z celem ta impreza skoro trzeba tam lecieć i stawać poza terenem furę :bag: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 http://saisonauftakt-rothenburg.de/index.php/pl/cennik Nie mogę znaleźć nic o zaproszeniach. Wiem że rok temu były 2 imprezy pod tą nazwą i właśnie na jednej był tylko wjazd na zaproszenie wysłane z internetu przez tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Też czytałem kolejny raz i nie widzę info o zaproszeniach i zezwoleniach na wjazd. Coś tu zamęt ktoś wprowadza.:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi