Touras Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Jeszcze na 100% nie wiem czy będę, ale jeśli to jedno miejsce na pewno będzie wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 chacko e30 jedzie chyba sam moze z bratem. I może moja Pani poleci (jak dostanie wolne)! Ale miejsce znajde! Twoje 100kg to + 5cm do gleby więc zapraszam! :4: W e30 ciasno ale wesoło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 I może moja Pani poleci (jak dostanie wolne)! Ale miejsce znajde! Twoje 100kg to + 5cm do gleby więc zapraszam! :4:W e30 ciasno ale wesoło! 100kg?? ten tekst to chyba sam linas zweryfikuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 100kg?? ten tekst to chyba sam linas zweryfikuje hehe dokładnie 100kg+ albo i dwa + także gleba na 100% i teraz przez Pakosa już jedna opcja mi odpadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Pany, najprawdopodobniej odpadne :bag: Kobieta idzie mi do szpitala i jak ją wypuszczą 15.04 to pojade,a jak nie to niestety odpadam :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Szkoda. To zdrowia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiks Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Ja raczej odpadam. Po dzisiejszym dzwonie nie mam czym, a raczej nie zrobię do 16tego... Trzaśnięte z mojego Meizu M2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 A ja od dziś szukam kogoś kto mnie zabierze Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Jak ci ne straszna jazda w 5 person to możesz bryknac że mną i Dyziem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 A ja od dziś szukam kogoś kto mnie zabierze Jadę z żoną i może ze znajomym wiec spoko. Door to door. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Dzięki dzięki. Raczej bede u siebie a nie we Wrocławiu ale w razie czego sie odezwę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 to ja chętny z Wro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Na pewno jedno miejsce będę miał wolne. Może więcej, ale tego jeszcze nie wiem. Dzięki Kamcio za pomoc dzisiaj bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Panowie ile wjazd na rothen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Panowie ile wjazd na rothen? 10 euro. W tym jest wjazd plus opłata za samochód. http://saisonauftakt-rothenburg.de/index.php/de/preise Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 nie ważne ile wiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 nie ważne ile wiary? 8 euro za osobę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Dobra my tu gadu gadu a teraz konkrety, wyjeżdża ktoś z Lubina ? Umawiamy sie tak jak rok temu na Orlenie w Legnicy z ekipą startującą z Wrocławia ? Kamcio jak narazie mam dla ciebie miejsce jak będziesz chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 co do samego wjazdu do Wroga, to przed granicą możemy spotkać się, jak przed rokiem na Realu (teraz Auchan) przy wjeździe do Zgorzelca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Fajnie by było całą watahą jechać jeszcze w pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmajchel17 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Ja pewnie standardowo bede otwieral bramy w tamtym roku nie bylo mnie ale poprzednie edycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Umawiamy sie tak jak rok temu na Orlenie w Legnicy Będę tam czekał tylko mniej więcej o której godzinie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 panowie o której z wrocka startujemy? zbiórka na bielanach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 (edytowane) Sprawdzone więc zostaje: PLAN PRZEJAZDU: WYJAZD z Wrocławia- 6.30 parking Decathlon bielany wrocławskie Wyjazd z Lubina - 6.30 parking TESCO Zgorzelec - 8.00 Ekipa z Wrocławia zwalnia ok 7.00 przy Orlenie w Legnicy (nie zatrzymuje się) - dołącza ekipa Lubin/ Legnica i jedziemy dalej. Kto ma CB niech bierze - łatwiej będzie się komunikować w trasie. jest to najbardziej optyamalna godzina wyjazdu..... (otwierają o 8.30) tak więc prosze się trzymać planu wycieczki. W razie czego pisać dzwonić. Edytowane 10 Kwietnia 2016 przez cziko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi