sebo293 Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Lista: 1. Sajmonowski 2. PawelDSW 3. michal_f może akurat uda mi się zdarzyć że wszystkim tak jak w tamtym roku 4. CzAkSs na 90% 5. Wstępnie Beton & Agaa, chociaż nie wiem czy mi szkoła nie wypada wtedy 6. Ameryka 50% jeszcze jest trochę czasu 7. Kamcio 8. Chacko e30 o ile można e30-tką 9. Zamoj 10. ManiekM3 11. konik 12. sebo293 z żonką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Lista:1. Sajmonowski 2. PawelDSW 3. michal_f może akurat uda mi się zdarzyć że wszystkim tak jak w tamtym roku 4. CzAkSs na 90% 5. Wstępnie Beton & Agaa, chociaż nie wiem czy mi szkoła nie wypada wtedy 6. Ameryka 50% jeszcze jest trochę czasu 7. Kamcio 8. Chacko e30 o ile można e30-tką 9. Zamoj 10. ManiekM3 11. konik 12. sebo293 z żonką Fajna ekipka się zbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Fajna ekipka się zbiera 3 dni 12 gablot Piękna sprawa uklon_bmw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Tylko naprawdę w tym roku dogadajmy to wszystko dobrze przed wyjazdem, bo później jedzie (może to za duże słowo, ale cos w nim jest...a przynajmniej inni tak to widzą) dzicz BMW na autostradzie, że słabsze samochody ledwo nadążają. Bez hejtu, tylko mówię jak jest :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Tylko naprawdę w tym roku dogadajmy to wszystko dobrze przed wyjazdem, bo później jedzie (może to za duże słowo, ale cos w nim jest...a przynajmniej inni tak to widzą) dzicz BMW na autostradzie, że słabsze samochody ledwo nadążają.Bez hejtu, tylko mówię jak jest :wink: Postanowienie nr 1: Szócha nie pije! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Wiadomo zeby nie leciec 250 ale kiedys jak jechalismy to byli tacy ze przy 140 zostawali ... nie wierze ze ich pojazdy maja taka predkosc max :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Ja tam pewnie złapie się kogoś i będę się trzymał... Wiadomo zeby nie leciec 250 ale kiedys jak jechalismy to byli tacy ze przy 140 zostawali ... nie wierze ze ich pojazdy maja taka predkosc max Paweł ciężko będzie utrzymać całą kolumne (tiry itp) przy tej prędkości,chyba że zrobić jakiś przystanek (przed granicą) co by Ci oszczędni mogli dojechać i wszyscy razem przejechać już na miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efendi Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 nie wierze ze ich pojazdy maja taka predkosc max :wink: no żebyś się nie zdziwił :D zdarzają się auta tylko z ładną karoserią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Postanowienie nr 1:Szócha nie pije! to ja nie jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 kuuurde, już myślałem że post tego gałgana Kamcia zniknie w czeluściach internetu,już był na poprzedniej stronie, nikt nie zauważył, to nie.... znalazł się Pakos i odkopał :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 nie wiesz, że w internecie nic nie ginie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 To już wiem czemu Krzychu nie wierzy internetom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 nie wiesz, że w internecie nic nie ginie?? To już wiem czemu Krzychu nie wierzy internetom eeeej panowie ale bez spamu, ok? To jest temat o tym kto jedzie do Rothen... chcecie to zrobimy osobny temat "kto pije z szóchą?" puscimy liste i robimy spota :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 1. Sajmonowski 2. PawelDSW 3. michal_f może akurat uda mi się zdarzyć że wszystkim tak jak w tamtym roku 4. CzAkSs na 90% 5. Wstępnie Beton & Agaa, chociaż nie wiem czy mi szkoła nie wypada wtedy 6. Ameryka 50% jeszcze jest trochę czasu 7. Kamcio 8. Chacko e30 o ile można e30-tką 9. Zamoj 10. ManiekM3 11. konik 12. sebo293 z żonką 13. Linu666 (na 66,6%- nie wiem czy praca pozwoli i czy moj standard się nadaje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 1. Sajmonowski* 2. PawelDSW 3. michal_f może akurat uda mi się zdarzyć że wszystkim tak jak w tamtym roku* 4. CzAkSs na 90% 5. Wstępnie Beton & Agaa, chociaż nie wiem czy mi szkoła nie wypada wtedy* 6. Ameryka 50% jeszcze jest trochę czasu* 7. Kamcio 8. Chacko e30 o ile można e30-tką 9. Zamoj* 10. ManiekM3* 11. konik 12. sebo293 z żonką 13. Linu666 (na 66,6%- nie wiem czy praca pozwoli i czy moj standard się nadaje) 14. Cziko z Moniką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Coś słabiutko z chętnymi mam nadzieje ze chociaż ta ekipa się wybierze co już jest!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Coś słabiutko z chętnymi mam nadzieje ze chociaż ta ekipa się wybierze co już jest!! Ja już wiem,że jeden kolega najprawdopodobniej odpadnie :bag: Ja już pół świata poinformowałem,że ten weeken mnie nie ma! Więc jade na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Ja już wiem,że jeden kolega najprawdopodobniej odpadnie :bag:Ja już pół świata poinformowałem,że ten weeken mnie nie ma! Więc jade na 100% Też słyszałem, że jeden odpadnie ale to nie takie pewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Ja się jeszcze biję z myślami, ale nawet się nie dopisuję do listy jeśli nie ogarnę felg :bag: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Do wszystkich co sie zastanawiają: to nie jest pokaz mody tylko spotkanie w gronie klubowym ja pojadę nawet z obitym zderzakiem! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 dobrze gada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 1. Sajmonowski* 2. PawelDSW 3. michal_f może akurat uda mi się zdarzyć że wszystkim tak jak w tamtym roku* 4. CzAkSs na 90% 5. Wstępnie Beton & Agaa, chociaż nie wiem czy mi szkoła nie wypada wtedy* 6. Ameryka 50% jeszcze jest trochę czasu* 7. Kamcio 8. Chacko e30 o ile można e30-tką 9. Zamoj* 10. ManiekM3* 11. konik 12. sebo293 z żonką 13. Linu666 (na 66,6%- nie wiem czy praca pozwoli i czy moj standard się nadaje) 14. Cziko z Moniką 15. hall . OZety też jadą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 chcecie to zrobimy osobny temat "kto pije z szóchą?" puscimy liste i robimy spota Temat by trzeba bylo nazwać "ile godzin wytrzyma szocha" albo "ile razy upadnie szocha" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Do wszystkich co sie zastanawiają: to nie jest pokaz mody tylko spotkanie w gronie klubowym ja pojadę nawet z obitym zderzakiem! CzAkSs już mi wcześniej proponował, ale jakoś nie byłem przekonany :4: jednak zmieniłem zdaniehappy_bmw 1. Sajmonowski* 2. PawelDSW 3. michal_f może akurat uda mi się zdarzyć że wszystkim tak jak w tamtym roku* 4. CzAkSs na 90% 5. Wstępnie Beton & Agaa, chociaż nie wiem czy mi szkoła nie wypada wtedy* 6. Ameryka 50% jeszcze jest trochę czasu* 7. Kamcio 8. Chacko e30 o ile można e30-tką 9. Zamoj* 10. ManiekM3* 11. konik 12. sebo293 z żonką 13. Linu666 (na 66,6%- nie wiem czy praca pozwoli i czy moj standard się nadaje) 14. Cziko z Moniką 15. hall . OZety też jadą . 16. lisek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Panowie czas szybko leci wyjazd zbliża się dużymi krokami Ze zlotu charytatywnego zostało nam trochę rzeczy Kiełbasa biała i zwykła ,ketchup,musztarda wiec szukam chętnego kto na wyjazd ogarnie węgiel ze 3 worki bo kiełby styknie dla wszystkich dzięki Marisowi i pieczywko z 6 sztuk grilla powinienem zmieścić do bagażnika.. jacyś chętni heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi