Kosa Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 ostatnio pojawił mi się problem z pozycyjnymi i całym podświetleniem. otóż bywa tak, ze po włączeniu świateł, nie mam postojowych przód/tył oraz podświetlenia deski/wnętrza/tablicy rejestracyjnej czasem po kilku minutach jazdy problem znika i wszystko wraca do normy tak jakbym we włączniku świateł nie miał tej środkowej pozycji (postojowe), światła mijania działają normalnie czasem po otwarciu auta widzę ze jest juz problem bo nie świecą się światełka we środku (po otwarciu drzwi) włącznik zespolony świateł już wymieniłem - problem nadal sie powtarza (szczególnie jak auto postoi na zewnątrz kilka godzin) pozostałe światła działają normalnie w czym problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 po wyjściu z włącznika jest kilka wtyczek i rozgałęzień, tam musisz szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi