cziko Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Pomyślałem że dobrze żeby był temat w celu pomocy załatwienia lub wskazania adresu gdzie można daną cześć usługę etc. załatwić. Wiec jako pierwszy potrzebuje zakupić (nie muszą być nowe) kieszenie / uchwyty na deski pod plandeke, chodzi mi o to: KIESZŃ , UCHWYT DESKI 25 , stelaż plandek (5986371215) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. we Wrocku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arena11 Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Może i ja się spytam Potrzebuje się dowiedzieć, gdzie tanio pomaluje proszkowo blok silnika od v8 i tłoki razem z korbowodami. Wszystko jest już wyszkiełkowane. Może ktoś na forum tym się zajmuje? Sprawa nie jest jakoś pilna. Potrzebny jest jeszcze szklarz, potrzebuje blat szklany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Może i ja się spytam Potrzebuje się dowiedzieć, gdzie tanio pomaluje proszkowo blok silnika od v8 i tłoki razem z korbowodami. Wszystko jest już wyszkiełkowane. Może ktoś na forum tym się zajmuje? Sprawa nie jest jakoś pilna. Potrzebny jest jeszcze szklarz, potrzebuje blat szklany z blatem szklanym mogę pomóc bo mam kontakt do szklarza co obsługuje mi budowy. Nie wiem czy drogi czy tani ale spróbować można. Podaj wymiary i jaka grubość Cię interesuje zapytam i dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Pomyślałem że dobrze żeby był temat w celu pomocy załatwienia lub wskazania adresu gdzie można daną cześć usługę etc. załatwić.Wiec jako pierwszy potrzebuje zakupić (nie muszą być nowe) kieszenie / uchwyty na deski pod plandeke, chodzi mi o to: KIESZŃ , UCHWYT DESKI 25 , stelaż plandek (5986371215) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. we Wrocku. Jak jeździłem jako kierowca to takie rzeczy kupowałem w długołęce! ALU S.V. - burty aluminiowe - dachy przesuwane - drzwi do naczep - profile burtowe - zabudowa kontenerowa i skrzyniowa Fajne ceny,spory magazyn itp! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Może i ja się spytam Potrzebuje się dowiedzieć, gdzie tanio pomaluje proszkowo blok silnika od v8 i tłoki razem z korbowodami. Wszystko jest już wyszkiełkowane. Może ktoś na forum tym się zajmuje? Sprawa nie jest jakoś pilna. Potrzebny jest jeszcze szklarz, potrzebuje blat szklany Szklarza polecam tego: http://www.bogdanglass.pl Robił mi panele hartowane i lakierowane do kuchni, wyszło połowę taniej niż gdzie indziej. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arena11 Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Szklarza polecam tego: Usługi szklarskie Bogdan Glass we Wrocławiu – lustra na wymiar oraz drzwi szklaneRobił mi panele hartowane i lakierowane do kuchni, wyszło połowę taniej niż gdzie indziej. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Dzięki, jutro będe dzwonił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Jak jeździłem jako kierowca to takie rzeczy kupowałem w długołęce! ALU S.V. - burty aluminiowe - dachy przesuwane - drzwi do naczep - profile burtowe - zabudowa kontenerowa i skrzyniowa Fajne ceny,spory magazyn itp! Dzięki za info-zkoda ze dopiero teraz bo kupiłem ba All Ale nowy adres znam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek85 Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 (edytowane) No to może ja też tu znajdę pomoc. Szukam dobrej, sprawdzonej strony z której mogę zamówić prezenty z grawerem. Wybieram się niedługo na urodziny i chciałem kupić coś naprawdę ładnego i wyjątkowego :wink: Edytowane 7 Kwietnia 2016 przez waldek85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 A co masz zamiar kupić- coś szklanego, plastikowego czy klucz 19' z życzeniami? Grawernikow jest dużo tylko nie każdy robi w danym materiale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Serwus chłopaki, jakby ktoś potrzebował kupić materac/ łoże małżeńskie/ łóżka/ sypialnie. Wiodących producentów to mam fajne dojście:mrgreen: ceny niższe niż katalogowe... Oczywiście wsio nowe i z gwarancją... 660 743 906 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi