KOVAC Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Witam mam E-39 525 TDS mój problem polega nastpujco 1. Jak jest zminy silnik pali od razu a jak cieply to troche trzeba krecic. Jaka moze byc przyczyna ?? 2. Drugi problem to taki ze dzienie potrafi mi 3 do 5 razy zgasnac w nastpujcy sposób np. zatrzymuje sie na stopie ruszam jade 50 metrów i sam gasnie podczas szybkej jazdy narazie zrobil mi jeden raz. Ale przewaznie podczas ruszania i redukcji biegów nie wiem co moze byc nie tak. Prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Sprawdz pompe paliwa! TDS-y nie lubią katowania i mozna je szybko przegrzać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scraby81 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 FRYCIU ma racje sprawdz pompe paliwa. Na forum juz chba był ten temat....?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 co do odpalania na cieplym: - sprawdz swiece zarowe (po nagrzaniu niestety lubia juz slabo dzialac) - jak koledzy napisali - pompa; Pytanie: czy po odpaleniu na zimnym silnik pracuje rowno? czy sprawia wrazenie jak by nie palil na wszystkie gary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOVAC Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Po odpaleniu silnik nie pracuje równo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi