długi Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Właśnie przyszła navi,zaraz jadę po ramkę (350 zł w ASO w lubinie).grzesiek2304 , czyli jeden z najlepszych tutaj elektryków i elektroników będzie miał co robić:wink:(teoretycznie założył bym to sam ale praktycznie chodzi o pretekst żeby się spotkać nie tylko w pracy.....bmw_beer:drunk: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Koniecznie udokumentuj rezultaty! Jak to mówią "przydasie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapis Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Nie zapomnij, że może dojść cło, jak weźmiecie jedną dużą paczkę z kilkomasztukami to napewno będzie cło. Jedna sztuka...mooooooże przejdzie bez. Z tej strony to akurat nie trzeba martwić się o cło, bo radia wysyłane są z UK bądź z Niemiec, mają swoje magazyny w Europie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlas00 Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Więc czy ktoś się przymierza do zamówienia? Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Nie wytrzymałem i już założyłem.Mam filmik z neta jak to zrobić ale wystarczy poczytać i obejrzeć.Nic trudnego,jak ja to zrobiłem to każdy to zrobi:mrgreen:Jest tylko jeden szkopuł,mianowicie ramkę którą wczoraj kupiłem musiałem oddać bo to nie ta ramka której numery podaliście.Są to numery ramki którą mam w aucie.Żeby w nią włożyć panel klimy,trzeba lekko "stuningować" ramkę bo inaczej nie wejdzie.Jak już weszło to słabo to wygląda ale na razie musi być.Ma ktoś numery ramki w którą wchodzi panel klimy zamiast schowka?Ogółem wszystko fajnie działa puki co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Czyli tak jak grzesiek2304 napisał. Musi być ramka pod panel klimy. Najlepiej w serwisie zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Właśnie przyszła navi,zaraz jadę po ramkę (350 zł w ASO w lubinie).grzesiek2304 , czyli jeden z najlepszych tutaj elektryków i elektroników będzie miał co robić:wink:(teoretycznie założył bym to sam ale praktycznie chodzi o pretekst żeby się spotkać nie tylko w pracy.....bmw_beer:drunk: ) zawsze można jakiś bezpiecznik wyjąć i będzie pretekst :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 (edytowane) Spokojnie Grzesiu:wink:Została jeszcze sprawa z mp3 w e39:mrgreen: Livin,w serwisie powiedział że nie znajdzie jak nie będzie miał vinu auta w którym jest taka ramka. Edytowane 21 Lutego 2016 przez długi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Wygląda na to że to może być ta część: [TABLE] [TR=class: r0 pos12] [TD]12 [/TD] [TD=class: edge3]Instrument panel, switch centre[/TD] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]09/1999[/TD] [TD][/TD] [TD]51167001410[/TD] [TD=class: price]$91.73[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] For vehicles with Smoker package and On-board monitor with TV and Navigation system Professional Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Tak, to będzie to. Długi oni tam nie znajdą bo to idioci są. Dajesz mu numer części i słyszysz że nie może znaleźć Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 No i wyszła wada.Nie czyta CD/DVD.Płyta wchodzi ale się nie kręci,pokazuje NO DISC.W sumie jest mi to zbędne na maxa ale szkoda że nie chodzi.Wiem że prędzej czy później zawsze z tym jest kłopot a u mnie od razu,czyli nic gorszego już mnie nie powinno spotkać:wink:Co do ramki to nie zamawiam,bo nie chcę znowu "wyjść na głupa":mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapis Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 No i wyszła wada.Nie czyta CD/DVD.Płyta wchodzi ale się nie kręci,pokazuje NO DISC.W sumie jest mi to zbędne na maxa ale szkoda że nie chodzi.Wiem że prędzej czy później zawsze z tym jest kłopot a u mnie od razu,czyli nic gorszego już mnie nie powinno spotkać:wink:Co do ramki to nie zamawiam,bo nie chcę znowu "wyjść na głupa":mrgreen: A kupowałeś na allegro czy przez tą stronę? U mnie do tej pory wszystko ładnie hula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 22 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Kupiłem na allegro.Mogę odesłać ale mi się nie chce,chyba że jeszcze coś się zepsuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Zwracam honor sprzedającemu.Nie poinformował mine że trzeba wykręcić śrubki które blokują wejście płyty(sorry ale kurrrrde nie znam murzyńskiego).Wszystko działa jak należy...na razie:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 hehe:bag::wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi