michalgalik Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Witam wszystkich niezbyt czesto pisze posty takze odrazu przepraszam jezeli zrobie cos nie tak. Mam taki problem pare dni temu oddalem autko do mechanika zeby wymienil mi uszczelke pod miska olejowa oczywiscie zrobil to lecz po wymianie musze dluze krecic zeby mi odpalil wczesniej tego nie bylo odpalal od strzala zdarza sie ze odpali po dluzszym kreceniu i zgasnie. Dzieje sie to na zimnym jak i na cieplym silniki nie ma zadnej roznicy i stad moje pytanie co moglo pojsc nie tak podczas wymiany uszczelki ze sa takie objawy. Odrazu mowie swiece sa ok lewego powietrza nie lapie. Autko to E39 2.0i z 1997 roku sedan. Z gory dziekuj za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Sprawdzić błędy silnika na kompie. Stawiam,że czujnik wału nie domaga... Jak zrobisz te odpalanie to wymień odmę przy wymianie oleju aby zapobiec dalszemu poceniu silnika... W grę wchodzi tylko odma ori. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalgalik Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Dzieki za szybka odpowiedz postaram sie dzisiaj wszystko sprawdzic i napisze jak sie cos uda zdiagnozowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi