joan Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 piszcza klocki co jest grane [ Dodano: 1 Kwiecień 07, 20:41 ] piszcza klocki co jest grane, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Może juz czas je wymienić ?? Lub są jakieś taniochy z gorszych materiałów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joan Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 własnie sa nowe,kupione dopiero za 80 zł,moze musze orginalne kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scraby81 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 jak kupiles niedawno to pewnie takie lipne one piszcza ze jest to czasem nie do zniesienia, czytajac dalej napewno sa to tanie klocki i nawet nie hamuja tak jak powinny. Najlepiej je wymien na inne. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 joan, Polecam klocki Firmy ATE siakieś 150zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 mam taki sam problem bo piszcza jak w autobusie.wkur.... mnie juz to.a mam je 3 miesiace i dalej to samo.chyba kupie ate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Piszczenie klocków , to nic innego jak wibracje o dużej częstotliwości . Więć albo faktycznie jakieś lipne klocki ( oby nie z trocin :mrgreen: ) lub nie przylegają odpowiednio do tarczy . Może jakieś paprochy tam się dostały . joan, Polecam klocki Firmy ATE siakieś 150zł :?: :?: Chyba do E30 U mnie klocki ATE do E34 520 197 zł :arrow: ( powodzenia w szukaniu taniej ) Lub innych firm np REICAM za około 90 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi