D4NI3L Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 witam mam 3.0 231km benzyna w kombi po lifcie e39 czy chłodnica wody pasuje tez np. od 520/525/528 itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buczu Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 (edytowane) Jak w RealOEM wyszukasz cześć do swojego samochodu i w nią klikniesz, to pojawi Ci się w jakich innych pojazdach ona występuje. Kolejne kliknięcie pozwala sprawdzić w jakich wersjach silnikowych, dla wybranego modelu, dana cześć występuje Przykładowo: 1. Wklepałem Twoje auto do RealOEM 2. Znalazłem chłodnicę wody 3. Kliknąłem na numer części 4. Kliknąłem na model e39 5. Wynik: RealOEM.com - Szukaj części Możesz też wkleić numer części tu Chłodnica płynu chłodzącego - 17111436060 / 17 11 1 436 060 - Zastosowanie :)bmw_0 Edytowane 6 Lutego 2016 przez Buczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechue Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Według katalogu TecDoc pasuje. Wiele części jest wspólnych, ale wiadomo katalog to tylko katalog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi