didaniopolanio Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 siemka mam bmw e30 touring i chce załozyc jajka magnaty z Tyłu tylko zeby nic nie wycinac sa jakies maskownice do tego typu sprawy ?? a i 2 gdzie moge znalezc do przednich drzwi zabudowe na głosnik ?? pozdrawiam i dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 do drzwi znajdziesz na allegro az tylu nie ma ja robie druga podloge <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didaniopolanio Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 nie rozumiem jak drugą podłoge:P:P hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 tzn. nowa decha zeby starej nie ciac i bas nad kolem i na to maskownica zeby funkcje spelnialo ale juz mi sie znudzilo wiec lezy w garazu :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilku Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 zrob wszystko sam znajdziesz pomysly i krok po kroku na www.showyoursound.nl podro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi