Skwariusz Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Kupię lampy do mojego sedana E36, bez soczewki, w jak najlepszym stanie, nie połamane. Najlepiej z tymi cyckami na kloszu Nie pogardzę kompletem białych kierunków do kompletu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Kupię lampy do mojego sedana E36, bez soczewki, w jak najlepszym stanie, nie połamane.Najlepiej z tymi cyckami na kloszu Nie pogardzę kompletem białych kierunków do kompletu. Nie lepiej soczewkę odrazu wsadzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skwariusz Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Teraz mam soczewkę, nie podoba mi się - mogę się zamienić jak ktoś woli soczewki :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Mam bez soczewki w Touringu mogę się zamienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 hehe ah te mody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrtin Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Hall nawet "wydmuszke" modzi :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Też się jej coś od życia należy teraz nawet stoi na ameliniowych felgach 17" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skwariusz Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 (edytowane) Taa, dostałem podwyżkę to można trochę pomodzić, bo już jej się należy :bmwsexemofg3: Co do zamiany, to oczywiście można, ale raczej nie polecam, bo jak widać na załączonym zdjęciu moje mają połamany zaczep na kierunki + któreś zaczepy wewnątrz, są wypiaskowane klosze, odbłyśniki w lewej się łuszczą, a w prawej jest wypalone szkło i soczewka. (Albo odwrotnie) http://www.maxbimmer.pl/attachments/f112/38888d1454359359-najt-stycze%C5%84-31-01-2016-dsc00494.jpg Gdyby wystarczyło jedną rzecz wymienić, np same odbłyśniki to bym zostawił już, ale są już styrane, to wolę kupić nowe (no, w dobrym stanie). Świecić świecą, ale lubię mieć światła tip-top. Przy okazji, też grill chciałbym kupić przedliftowy, lewy błotnik się przyda, lewe drzwi kierowcy (pod kolor, Arktissilber 309/7) Komplet elementów podsufitki czarne też kupię, bo na wiosnę oklejam na czarno. Edytowane 4 Lutego 2016 przez Skwariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Jak chcesz nerkę wymienić na przedlift to od razu kompleksowo grill bo wymiary są inne. Z kloszami i odbłyśnikami mam ten sam problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skwariusz Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Tak, wiem o tym. Dlatego napisałem grill, a nie nerki :wink: Ale dzięki za czujność bmw_beer Wiem też, że do świateł są inne wtyczki i potrzebuję przejściówki, albo wymienić wtyczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Wiem też, że do świateł są inne wtyczki i potrzebuję przejściówki, albo wymienić wtyczki. O właśnie bo nie znalazłem info. Wtyczki są inne dla soczewek czy dla ZKW i Bosch? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrtin Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Z tego co wiem wszystkue lampy soczewkowe w e36 sa na zarowke h1 a bez soczewek h7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 To cię zdziwię bo kupowałem H7 do moich soczewek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Szkoda że masz uszkodzone lampy , myślałem że będzie dill , ja w soczewkach boscha mam h1 x2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skwariusz Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 No z lampami to był trochę żart... Wybacz że wprowadziłem w błąd. Spam mi zrobiliście w temacie, a ja dalej chciałbym kupić jednak lampy i te resztę rzeczy :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi