baton500 Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Witajcie! Jeśli zły dział to z góry przepraszam - proszę o przeniesienie. Piszę tutaj ponieważ szukam kogoś kto byłby chętny na zamianę chrom line na shadow line bądź zwykłe czarne listwy(bez połysku) Autko to e46 coupe i oczywiście tylko te listwy z coupe pasuja chciałbym przeprowadzić taki zabieg, bo autko jest ciemne i chciałbym by w tej właśnie stylistyce zostało (tylko ten chrom psuje efekt) pozdrawiam!uklon_bmwuklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 No to tylko ktoś nienormalny pójdzie na wymianę :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baton500 Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 No to tylko ktoś nienormalny pójdzie na wymianę :mrgreen: też nie tak do końca, przecież są różne gusta każdy lubi coś innego, i może ktoś właśnie woli chrom zamiast shadow/czarnych listew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 No to oby Ci się udało, ale osobiście nie znam nikogo takiego:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baton500 Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 No to oby Ci się udało, ale osobiście nie znam nikogo takiego:wink: Haha, pewnie będzie ciężko. Ale przeglądając inne fora natknąłem się na temat takiej treści i właśnie gość chciał zamienić shadow na chroma dlatego też postanowiłem, że spróbuje to przecież nic nie kosztuje, a moge tylko zyskać lub dalej oglądać tą srebrzankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Nie chcę Cię martwić, ale chrom na ogół podoba się tym którzy kupili auto już w wersji chromline i nie chce im się tego zmieniać. Ale jak nie spróbujesz to się nie przekonasz. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baton500 Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Nie chcę Cię martwić, ale chrom na ogół podoba się tym którzy kupili auto już w wersji chromline i nie chce im się tego zmieniać. Ale jak nie spróbujesz to się nie przekonasz. Hehe, mam nadzieję, że są i tacy jak ja którzy kupili auto ze względu na stan techniczny, kolor i ogólny stan utrzymania ale "niestety" mają shadow ponieważ z chromem były zajechane i dlatego też chcieliby się zamienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Kup folię (dobrej jakości) i oklej w czarny połysk bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Haha, pewnie będzie ciężko. Ale przeglądając inne fora natknąłem się na temat takiej treści i właśnie gość chciał zamienić shadow na chroma dlatego też postanowiłem, że spróbuje to przecież nic nie kosztuje, a moge tylko zyskać lub dalej oglądać tą srebrzankę Na chroma to conajwyzej poleci właściciel Passata A jaka folia będzie dobra? Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Tylko 3M, kilka razy próbowałem zaoszczedzić i zdecydowanie 3M odbiega jakością na plus od konkurencji. Oczywiście inną też okleisz, listwy nie są jakoś specjalnie ciężkim elementem także w sumie każda sobie poradzi, ale chyba nie ma co oszczędzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Tylko 3M No tak jak Krzychu pisze...3M i jazda z koksem bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baton500 Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Właśnie też słyszałem o 3M i nawet z tego co się orientuję można dostać folię o wymiarach np 2m x 10cm więc wiele nie trzeba byłoby ciąć A efekt na pewno na plus! Ale to się klei chyba normalnie z opalarka ? Ciekawe jak ona się zachowuje na załmaniach/rogach... ponoć bardzo mocno wybacza błędy A mają w ofercie taka z połyskiem? Ew. Jeśli się nie uda i nikogo na zamianę nie znajdę będzie trzeba kupić i tyle! Ale co tam... dla beci wszystko haha:):bag:uklon_bmwuklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Ale to się klei chyba normalnie z opalarka ? W zupełności wystarczy Ci suszarka do włosów :wink::wink: Przy folii 3M raczej nie będzie problemów przy załamaniach a z resztą listwy wokół szyb mają dość równe powierzchnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baton500 Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 W zupełności wystarczy Ci suszarka do włosów :wink::wink: Przy folii 3M raczej nie będzie problemów przy załamaniach a z resztą listwy wokół szyb mają dość równe powierzchnie. Więc poczekam jeszcze z tydzień może się ktoś przypucuje... jeśli nie to biorę się za oklejanie dzięki za pomysł ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Kolego a Ty sie w ogóle przywitałeś gdzie trzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Kolego a Ty sie w ogóle przywitałeś gdzie trzeba? Błażej nie bądź taki surowy, przynajmniej w pierwszym poście nie sprzedawał swojej fury :mrgreen: Może się przywita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baton500 Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Kolego a Ty sie w ogóle przywitałeś gdzie trzeba? Nadrobimy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi