bsbs Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Witam mam problem z rozładowywaniem akumulatora z tego co zdązyłem ustalić akumulator rozładowuje lampka podswietlenia w osłonie przeciw słonecznej i raz zapala sie raz nie swiatło w bagazniku jak jest otwarty bądz zamkniety teraz pytanie jak kupie drugi moduł komfortu na zmiane musze go od nowa kodować?i a i jeszcze jedno jaki jest nazwa modułu bo w inpie nie mam body computer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Najpierw diagnostyka, później wymiana modułu, który tak czy tak lepiej po wymianie zaprogramować Wysłane z mojego Nexus 6 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bsbs Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 robiłem diagnostyke inpa ale oprócz swiec zarowych zadnych błedów nie ma w jakim module jest to oswietlenie wnetrza moze tam poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Dopiero odczytałem... INPA Ci za dużo nie pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 i jeszcze jedno jaki jest nazwa modułu bo w inpie Basic Body Module Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bsbs Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Ok dzieki zainstalowałem iste d tam sprawdze błedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi