PawelDSW Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Hey,regenerowal ktos odblysniki w lampach przednich w e60 ? mam wypalone i chcialbym oddac do poleconej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olog22 Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Hey,regenerowal ktos odblysniki w lampach przednich w e60 ? mam wypalone i chcialbym oddac do poleconej firmy. Paweł nie robiłem tego ale same odbłyśniki regeneruja we Wrocku i chyba Dyziu u nich robił swoje. Gorsza sprawa że w naszych lampach trzeba niestety ciąć lampy aby wydostać odbłyśnik i soczewkę na wierzch. Pytanie czy na bank masz wypalony odbłyśnik bo polifty maja o wiele leprze niż przed LCI i może tylko zasyfiała soczewka jest. Oli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Mam wypalone.wiem ze trzeba rozciac lampe,pozniej oni spawaja i tego nie widac .dowiadywalem sie w jakies firmie spod krakowa.powiedzieli 500 zl / kpl z polerowaniem kloszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perła Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Witam, sorry, że odkopuję temat... chciałbym się dowiedzieć, czy jest jakiś sprawdzony specjalista we Wrocławiu bądź okolic, który ogarnie pełną regenerację reflektorów w e60 przedlift włącznie z polerowaniem kloszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 W dniu 3.01.2021 o 12:55, perła napisał: Witam, sorry, że odkopuję temat... chciałbym się dowiedzieć, czy jest jakiś sprawdzony specjalista we Wrocławiu bądź okolic, który ogarnie pełną regenerację reflektorów w e60 przedlift włącznie z polerowaniem kloszy? jak już to tylko https://www.facebook.com/proretrofit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Jakby ktoś chciał prawdziwa opinie nt. pro retro fit jest wątek na bmw5er osoby która miała niezłe przeboje z nimi.Ja wcześniej poleciłem znajomemu. Lampy świeca ok zrobione w miarę, ale wymienić musiał przetwornice i silnik od poziomowania po ich serwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 3 godziny temu, kepa416 napisał: jest wątek na bmw5er osoby która miała niezłe przeboje z nimi. Daj link, bo nie moge znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 https://m.facebook.com/permalink.php?story_fbid=598379463956795&id=100013542404481&comment_tracking=%7B%22tn%22%3A%22O%22%7D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 http://www.bmw5er.pl/viewtopic.php?f=8&t=29895&hilit=Proretrofit&start=7545 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi