Gość Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Witajcie, dziś z niewiadomych przyczyn pękło mi w środku kierownicy kiedy wykręcałem na parkingu i zaświeciła się kontrolka poduchy. Domyślam się że taśma podziękowała. Także jakby ktoś miał to chętnie odkupię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 (edytowane) Mam, jak coś odezwij się do jutra do 16 to zabiorę ją do wrocka, o będę na najcie. Ale z Lubina wyjeżdzam już jutro popołudniu Edytowane 29 Stycznia 2016 przez szocha1991 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Odezwe sie jutro Szocha do Ciebie :-) nie wiem w ogóle jak to coś mogło się popsuć wiem że jak jest fakap przy zakładaniu kiery to strzela. Tyle że ja sam zakładałem i nie robiłem fakapów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Dalej szukam, dziś zainstalowałem jedną od Szocha, ale nie wiem czy ta też nie jest kopnięta jakaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 wątpie, ale no jak ktoś ma to warto sprawdzić i sie upewnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yab Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 wciąż się świeci błąd poduszki? Rozumiem, że poprzedni skasowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi