yapis Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Z racji tego, że zrobiła mi się dziura w fotelu kierowcy to muszę oddać do tapicera i teraz tak, dzwoniłem do niego i mówił, że robota jest prawie na cały dzień a, że zakład mają w Nadolicach Wielkich to jest problem, by zostawić auto i wrócić do domu o własnych nogach. I teraz pytanie czy można wyjąć fotel kierowcy i w jego miejsce na czas szycia wstawić fotel pasażera. Tak by do domu wrócić. Oba fotele są manualne bez elektryki skórzane. A może znacie we Wrocławiu dobrego tapicera, który za wymianę części skóry nie skasuje Bóg wie ile, bo na Rychtalskiej koleś krzyknął 350zł a w Nadolicach 150zł-200zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Nie przełożysz tak fotela, najzwyczajniej nie będzie pasował. Lepiej wykręć fotel i zawieź innym samochodem, albo poproś kogoś żeby Cię podrzucił tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapis Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 (edytowane) No to będę musiał tak zrobić i skołować kogoś z autem. Dzięki Hubert. Edytowane 28 Stycznia 2016 przez yapis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 U nas w Lubinie naprawa fotela, chodzi pewnie o dziure na boczku tam gdzie sie najbardziej slizga. No to u nas 90 zl taka naprawa, pol roku temu robilem. tak tylko mówię poglądowo, jakby ktoś z potomnych szukał oszczędności i mógł to przywieźć do Lubina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapis Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Dziurę mam na siedzeniu przy szwie, można powiedzieć, że na środku a tak to wygląda: [ATTACH=CONFIG]38828[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]38829[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]38830[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]38831[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]38832[/ATTACH] szocha1991 czy byłbyś w stanie zapytać się ile by kosztowała naprawa w Lubinie? I jak długo by trwała? Od czasu do czasu jestem w tych okolicach zazwyczaj na weekend to mógłbym podrzucić auto jakby okazało się, że taniej jak we Wro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 kolego jesli fotel z przedlifta podejdzie do polifta to mogę ci uzyczyc jeden grzany welur wal na priva jak cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapis Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Dzieki wielkie ale juz znajomy zawiezie mnie do tapicera jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi