Kandyn Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Jak nie ciagnie od dolu to moze byc kilka przyczyn. Napisz jak znajdziesz co jej dolegalo Wysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 (edytowane) Ja się tak spawałem z czujnikiem wałka dolotowego. INPA mówiła OK ale auto nie jechało i miało problemy z odpalaniem. Ale tylko na ciepłym.Zacząłem od czujnika wału korbowego. Nie pomogło no ale mam teraz zapas lolol W sumie 320zł to nie dużo lolol Na szczęście kumpel podłączył on-line z BMW (normalnie kosztuje to 30€) i znalazł ze czujnik dolotu nie trzyma parametrów pracy. Potem następne 320zl na czujnik dolotu lolol i gra i buczy Auto pali od strzała czy ciepłe czy też zimne.. Co to za czujnik dokotu?Gdzie on jest w M50? Edytowane 13 Lutego 2016 przez danieldeni20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi