Dziki Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Popek nie przejmuj się, koła od roweru są OK:p:p a wiosna już niebawem-raptem za dwa najty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zkumeku Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 (edytowane) Dzięki za Najta! Do zobaczenia na następnych bmw_2 Edytowane 1 Lutego 2016 przez Zkumeku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Panowie miejscówka naprawdę spoko światło fajne a Furacze w nim prezentują się naprawdę zacnie [ATTACH=CONFIG]38883[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reprezentant.71 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 (edytowane) Pierwszy najt i nie mogę się doczekać kolejnego ! :mrgreen: Wielkie dzięki za możliwość zobaczenia takiej ilości kozackich aut :wink: Ps. Z chęcią przyjmę wszystkie zdjęcia na email ustro123@wp.pl :mrgreen: Edytowane 1 Lutego 2016 przez Reprezentant.71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanvette Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Ja koło najta przejeżdżałem ok 23 ale nikogo nie było.:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remotec Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Na zimowe najty miejsce zdecydowanie lepsze i cieplejsze niż Magnolia. Gdyby ktoś przypadkiem lub nie cyknął zdjęcie mojej Z3 to poproszę wkleić tutaj, ewentualnie na PW podam mail. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 (edytowane) Mam to ale nie wyszło i się do tego nie przyznaje: Zachęcam do sesji to wyjdą lepsze:) Edytowane 1 Lutego 2016 przez Livin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Dzięki za spota... miejscówa fajna Livin fajne foteczki dzięki jak i wszystkie foteczki pozdro i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kandyn Opublikowano 1 Lutego 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Było fajnie, fajna miejscówka no i fajne furki :)Jakieś zdjecia tam mam. Niestety aparat budżetowy i wyszło jak wyszło:bag: [ATTACH=CONFIG]38893[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]38895[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]38888[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]38889[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]38890[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]38896[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]38892[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]38894[/ATTACH] 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiswidnica Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Te panoramy są świetne! Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zkumeku Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 (edytowane) A ma ktoś może uchwyconego czarnego compacta? Na zimowe najty miejsce zdecydowanie lepsze i cieplejsze niż Magnolia. Gdyby ktoś przypadkiem lub nie cyknął zdjęcie mojej Z3 to poproszę wkleić tutaj, ewentualnie na PW podam mail. Edytowane 1 Lutego 2016 przez Zkumeku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remotec Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Mam to ale nie wyszło i się do tego nie przyznaje:Zachęcam do sesji to wyjdą lepsze:) wyszło wyszło, mi się podoba na sesje Z3 i 645 umówimy się wiosną Zkumeku również dziękuje za foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 mój robi za tło :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. michal_f Opublikowano 3 Lutego 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 I foty ode mnie. Reszta tutaj https://www.dropbox.com/sh/pelpfubkcxz1lev/AAD5P8RuoH81aTNUhFIiP_Eta?dl=0 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Świetnie foty. Dzięki za ustrzelenie mojego touringa, mam nadzieję, że następne będą już w letniej wersji. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yab Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 mojego paścia to nikt nigdy nie fotografuje :mrgreen: w sumie też racja, bo nie wygląda. Ale tam to o wygląd nie chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 mojego paścia to nikt nigdy nie fotografuje :mrgreen: w sumie też racja, bo nie wygląda. Ale tam to o wygląd nie chodzi. A zagadać o zdjęcia to się wstydzi?trzeba było mówić to i Twojej kilka zdjęć można by zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 yab-michał_f może i ma czasem groźną minę ale...nie gryzie... Pozatym jego oko potrafi nawet z największego ulepa zrobić "salonówkę" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OSKAR Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 To w takim razie na nastepnym najcie ja też poproszę kilka fotek mojej białej beti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Mam nadzieje ze uda mi sie pojawić i moze z kolega (Stifler) juz nową furką Tapnięte z Mojego NOTE 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregoryffm Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 I foty ode mnie. ... Reszta tutaj https://www.dropbox.com/sh/pelpfubkcxz1lev/AAD5P8RuoH81aTNUhFIiP_Eta?dl=0 Fajne te zdjęcia 3er i 7er Czakssa i Chacko 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noan Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Czy jeszcze jakieś "najty" będą się odbywać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Tak, co miesiąc w ostatnią niedzielę. Teraz, 28 lutego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noan Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 No to postaram się być, aczkolwiek czy się uda tego nie wie nikt ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gut7 Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 można by już nowy temat założyć bo termin tuż tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi