Ciasny Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Witam Panie i Panów.Stałem się szczęśliwym posiadaczem e36 coupe.Aktualnie jest na oponach zimowych , jest bardzo niska i tutaj pytanie: Jakie felgi polecacie, wiem że jest zima ale trzeba zacząć się orientować pomalutku co i jak i oczywiście odkładać PLN-y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 w zależnosci od budzetu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymek71 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Felgen-Katalog - BMW-Treff - der Treffpunkt für alle BMW-Fans und -Fahrer Popatrz sobie Kolego tutaj, może coś trafisz, a poza tym, warto by się pierw przywitać i powiedzieć kilka słów o sobie w odpowiednim dziale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciasny Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 JUż się przywitałem , kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Jakie felgi? Tutaj jedyne ograniczenie to kasa i wyobraźnia. Do e36 masz tyle opcji że głowa boli, od oklepnych 17" w stylingu 32,22 itp do BBS'ów Rondelków i innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi